Ζωδια

Τα ζώδια της Παρασκευής

Κριός Μια πολύ καλή μέρα ώστε να νιώσετε περισσότερο δυνατοί για θέματα που αφορούν την συναισθηματική σας ζωή. Πολύ πιθανόν να πρέπει να αποφασίσετε για κάποιο επαγγελματικό θέμα.

Ταύρος Σήμερα θα μπορέσετε να δείτε με πολύ ωριμότητα ένα προσωπικό σας θέμα. Αν κάποιοι σας έχουν πιέσει ώστε να πάρετε κάποια σημαντική απόφαση, μην κάνετε τώρα κάτι, που αύριο θα μετανιώσετε.

Δίδυμοι Θα σκεφτείτε κάποια οικονομικά θέματα που αφορούν και τον σύντροφό σας. Θα πρέπει να βάλετε μία σειρά σε κάτι που θεωρείτε πολύ σημαντικό και αφορά μια κατοικία ή έναν επαγγελματικό χώρο.

Καρκίνος Ο έρωτας μάλλον είναι πολύ κοντά σας και θα ολοκληρωθείτε μέσα από αυτόν. Βρείτε τον τρόπο να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή, μετά από μια κακή περίοδο ανατροπών και αλλαγών.

Λέων Η δημιουργική περίοδος που περνάτε, είναι ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που οφείλετε να διαφυλάξετε. Αν και ο ανάδρομος Ερμής σας ταλαιπωρεί οικονομικά και επαγγελματικά, εσείς βρείτε τρόπους διαφυγής.

Παρθένος Στηρίξτε τους δικούς σας ανθρώπους. Έχετε πολύ ανάγκη να νιώσετε ότι το περιβάλλον σας είναι πολύ καλά. Αν υπάρχει κάποιο οικονομικό πρόβλημα, φροντίστε να το καλύψετε άμεσα.

Ζυγός Η ψυχολογική σας κατάσταση αυτό το διάστημα δεν είναι η καλύτερη και πολύ πιθανόν να μην μπορέσετε να μοιραστείτε όπως θα έπρεπε την αποδοχή και την χαρά που σας δίνουν. Θέλετε τον χρόνο σας και ίσως τις επόμενες μέρες βάλετε μια σειρά σε θέματα που σας πιέζουν.

Σκορπιός Κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και ίσως να πρέπει να βάλετε μια σειρά σε θέματα που αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Θα είστε λίγο παραπάνω συναισθηματικοί κατά την διάρκεια της ημέρας.

Τοξότης Σήμερα δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες να τακτοποιήσετε ένα θέμα που σας έχει προβληματίσει. Αν και δεν θα είστε καλά ψυχολογικά, πολύ πιθανόν να βρείτε τον τρόπο να διασκεδάσετε το βράδυ με καλούς φίλους.

Αιγόκερως Οι καθυστερήσεις και οι αναβολές, έχουν αρχίσει και σας εκνευρίζουν πάρα πολύ. Μην αφήσετε να σας κυριαρχούν οι σκέψεις που δεν σας κάνουν καλό. Φροντίστε την υγεία σας και την πνευματική σας ηρεμία.

Υδροχόος Θέματα εργασιακά θα σας ταλαιπωρήσουν όλη την περίοδο αυτή. Βέβαια, σήμερα θα υπάρχουν εντάσεις που θα προέλθουν από κακή συνεννόηση και κακό συντονισμό με τους άλλους.

Ιχθύς Κάτι σας ταλαιπωρεί σήμερα και δεν υπάρχει ουσιαστικός λόγος να υπομένεται κάτι τέτοιο. Βάλτε μια σειρά σε ότι αφορά τα οικογενειακά και τα επαγγελματικά σας θέματα. Οι άνθρωποι που σας αγαπούν θα είναι δίπλα σας.

Related posts

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 9/12

Ημερήσιες προβλέψεις 29/9/2015

Ημερήσιες προβλέψεις 3/11/2015

Leave a Comment