Ανδρας

Ήρθε η στιγμή να δούμε γυμνή τη Ronda Rousey

Σε περίπτωση που το όνομα δεν σου θυμίζει κάτι, είναι η πρωταθλήτρια του MMA που αφού κατέκτησε τα πάντα και διαλύοντας όποια βρέθηκε στο ρινγκ της, βγήκε νοκ-αουτ από την Holly Holm τον περασμένο Νοέμβριο. Η Ronda είναι μία νέα παρουσία στον χώρο των celebrities, που εκτός από το να ανοίγει μύτες και να σπάει πλευρά, έχει εμφανιστεί ως guest σε πολλές τηλεοπτικές σειρές και εκπομπές, ενώ είχε και έναν τίμιο ρόλο στην ταινία του Entourage.

Μετά το νοκ-άουτ της, η Ronda είχε εξαφανιστεί για μεγάλο χρονικό διάστημα από τα media. Η πιο πρόσφατη συνέντευξή της, είναι εκείνη που έδωσε κάπου στα μέσα του Δεκέμβρη για το ESPN, για να περιγράψει την ψυχολογική πίεση που της δημιούργησε η ήττα. Παρότι όμως υπήρξε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αυτό δεν την εμπόδισε να κανονίσει τα μελλοντικά της επαγγελματικά σχέδια.

Μετά από την φωτογραφία που ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram η διευθύντρια σύνταξης του περιοδικού Sports Illustrated, MJ Day, μπορούμε να είμαστε ήσυχοι ότι μέσα σ’ αυτά τα σχέδια είναι και η επιστροφή της στο νέο Suimsuit Issue του περιοδικού. Και αυτή τη φορά, θα εμφανιστεί χωρίς ρούχα.

Άουτς.

Από τα τατουάζ στους καρπούς, αντιλαμβάνεται εύκολα κανείς, πως το μοντέλο στη φωτογραφία είναι η Ronda. Και αυτό που φοράει δεν είναι μαγιό, αλλά body paint. Κάτι που σημαίνει πώς Rousey θα φωτογραφηθεί φορώντας πάνω της μόνο λίγη μπογιά. Το πόσο μεγάλη είναι αυτή η είδηση αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο την προλογίζει το ίδιο το Sports Illustrated.

Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται…

Καλομελέτα και έρχεται, λοιπόν. Το τεύχος θα έχει κυκλοφορήσει μέχρι τις πρώτες μέρες του Φεβρουαρίου. Και από μία πρώτη γεύση που έχουμε ήδη πάρει, η καυτή εμφάνιση της Ronda Rowsey θα είναι μόνο το κερασάκι σε μια πολύ σέξι τούρτα…

Related posts

Τα cocktails που θα σας οδηγήσουν στο κρεβάτι

Η Vogue Williams μετά τον χωρισμό

Πως να είσαι στιλάτος σε κάθε περίσταση

Leave a Comment