Ζωδια

Διαβάστε τα ζώδια της Τρίτης

Κριός Συναισθηματική αστάθεια και υπερευαισθησία χωρίς λόγο θα νιώσετε σήμερα. Θα βρεθείτε αντιμέτωποι με μεγάλο συναισθηματικό βάρος που θα παρουσιαστεί την στιγμή που ούτε και εσείς θα περιμένετε. Φροντίστε να καλύψετε όσο γίνεται τα νότα σας σε ανατροπές και δυσκολίες που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

Ταύρος Μία ανατροπή στα επαγγελματικά και σε θέματα υγείας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε εκτεθειμένοι σε κάποια πρόταση που είχατε κάνει σε επαγγελματικό επίπεδο και τώρα αδυνατείτε να την φέρετε εις πέρας. Πολύ πιθανόν να υπάρξει και ένταση στον χώρο της δουλειάς σας που θα εκτονωθεί αργότερα.

Δίδυμοι Μία αλλαγή στο φιλικό περιβάλλον, θα σας αποκαλύψει τις προθέσεις των άλλων. Εκεί λοιπόν θα δημιουργηθούν τριγμοί και εντάσεις που θα σας δείξουν ίσως και κάποια άλλα στοιχεία που αγνοούσατε μέχρι τώρα. Η αστάθεια αυτή θα σας βάλει σε μία διαδικασία έντονων αντιδράσεων και πολλές φορές αψυχολόγητων εκρήξεων προς τους άλλους.

Καρκίνος Σας πνίγουν οι οικογενειακές υποχρεώσεις και η ασυνεννοησία από τους άλλους. Θα βρεθείτε λοιπόν αντιμέτωποι σε περίεργες οικογενειακές συνθήκες και θα κληθείτε να αντιμετωπίσετε κάθε δυσκολία. Το θέμα είναι ότι υπάρχουν παράλληλα την ίδια αυτή περίοδο, ανοιχτά ζητήματα επαγγελματικά που πρέπει να διευθετήσετε.

Λέων Εκκρεμότητες και ασάφεια σε αυτά τα θέματα, θα σας κάνουν να αναζητάτε λύσεις που όμως δεν θα είναι εύκολο μετά τις 25 να φροντίσετε. Βάλτε ένα πρόγραμμα που θα αφορά το επόμενο διάστημα και θα καλύπτει αρκετά τις λάθος πορείες σας.

Παρθένος Ο ανάδρομος Ερμής είναι το «αγκάθι» των ημερών που θα σας βάλει σε αναθεώρηση των επαγγελματικών σας. Πολύ πιθανόν να βρεθείτε με δικούς σας ανθρώπους και να φτιάξετε πιο ουσιαστικές σχέσεις μαζί τους.

Ζυγός Θα υπάρξουν ευνοϊκές προτάσεις σε θέματα επαγγελματικά, που ακόμη θα πρέπει να τις επεξεργαστείτε. Συναισθηματικά βρίσκεστε σε αναμονή ευχάριστων γεγονότων που έρχονται, αλλά θα πρέπει να έχετε πολύ υπομονή.

Σκορπιός Πολύ πιθανόν να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια θέματα, που αν και οι καταστάσεις σας προτρέπουν, καλό είναι να ξανασκεφτείτε με πολύ προσοχή την κάθε σας κίνηση. Θα μπορούσε αυτή την περίοδο να τρίξουν τα θεμέλια μιας πολύ σοβαρής σχέσης.

Τοξότης Ήδη έχετε νοιώσει αυτές τις αλλαγές να έρχονται και κάνετε ότι καλύτερο για το μέλλον. Ίσως να πρέπει να προσέξετε περισσότερο την υγεία σας, που την έχετε αμελήσει αρκετά. Αφήστε πίσω το παρελθόν και επικεντρωθείτε στο παρόν.

Αιγόκερως Ο έρωτας και η δημιουργία σε κάθε τομέα, θα σας κάνει να λάμψετε στο περιβάλλον σας. Βέβαια καλό είναι να μην χάσετε το μέτρο και βάλετε όλη σας την ενέργεια σε ένα σκοπό όπου αντί να τον εξυψώσετε, τον [ πνίξετε ] από την ανεξέλεγκτη δύναμη σας.

Υδροχόος Στην προσπάθεια σας να τα προλάβετε όλα, εξαντλήστε εκτός από σωματικά και ψυχικά. Βέβαια μην ξεχνάτε ότι ο ανάδρομος Ερμής εξακολουθεί να καθυστερεί θέματα σοβαρά, πάνω σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ιχθύς Τα πράγματα είναι αρκετά μπερδεμένα αυτό το διάστημα, λόγο ανάδρομου Ερμή. Αν κάποιοι σας δημιουργούν προβλήματα οικονομικά, αφήστε για λίγο αυτή την δύσκολη περίοδο, ώστε να μπορέσετε να πατήσετε και πάλι σε στέρεο έδαφος. Η μέρα αυτή έχει πολύ ασυνεννοησία ακόμη και στα προσωπικά θέματα.

Related posts

Τα ζώδια για σήμερα  Τρίτη 23 Μαρτίου 2021

Αλέξανδρος

Ερωτική εβδομάδα για όλα τα ζώδια 15/2 εώς 19/2

Τι επιφυλάσσει η εβδομάδα που έρχεται;

Leave a Comment