Ανδρας

Αύξησε τις πιθανότητές σου για one night stand

Το iHookUp είναι ένα site γνωριμιών για όσους ψάχνουν σεξ και όχι δικαιολογίες

 

Αν νιώθεις πως το Facebook δεν αποδίδει στις νέες γνωριμίες και πως το Tinder είναι πολύ «μετρημένο» για τα γούστα σου, καιρός να δώσεις μια ευκαιρία στο απόλυτο site «casual» γνωριμιών. Στο iHookUp, δεν χρειάζονται ούτε έξυπνες ατάκες ούτε μετρημένες κουβέντες για να μην αποκαλύψεις τους σκοπούς σου κι εκτεθείς. Όλοι οι χρήστες της ιστοσελίδας έχουν τον ίδιο στόχο με σένα: έναν ή μία παρτενέρ για να περάσει καλά η βραδιά. Ή και πολλές βραδιές, αν η πρώτη πάει όντως τόσο καλά.

Το iHookUp ψηφίστηκε πέρυσι ως το καλύτερο dating site της χρονιάς κι έχει ως σκοπό του να σου εξοικονομήσει χρόνο από ατελείωτες έρευνες για την ιδανικό σύντροφο, κάνοντας το online φλερτ εύκολο και γρήγορο. Γιατί, κάποιες φορές, τα μοναχικά βράδια είναι απάλευτα.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις, είναι να δημιουργήσεις το προφίλ σου στη σελίδα (δωρεάν). Στη συνέχεια, να το επεξεργαστείς προσθέτοντας όσες πληροφορίες και λεπτομέρειες θέλεις εσύ. Η όλη διαδικασία προχωράει με ερωτήσεις που σου κάνει το ίδιο το iHookUp (σ.σ.: 22 ερωτήσεις για την ακρίβεια) και στις οποίες απαντάς επιλεκτικά. Όταν τελειώσεις μ’ αυτή τη φάση, θα προχωρήσεις σε 10 ακόμα ερωτήσεις, για πιο «ανοιχτόμυαλους», με την ιστοσελίδα να σε ρωτάει μέχρι και τι μέγεθος στήθους προτιμάς στις γυναίκες.

Αυτό είναι ένα κομβικό σημείο: μπορεί να μη θέλεις να αποκαλύψεις πολλά για τα γούστα σου, αλλά όσο πιο «ενημερωμένο» είναι το προφίλ σου, τόσο περισσότερα requests θα δεχτείς, από ανθρώπους που έχουν το ίδιο σκεπτικό στο κρεβάτι.Από εκεί και πέρα, το iHookUp λειτουργεί με τη λογική του Tinder. Καλείσαι, δηλαδή, να κάνεις like σε φωτογραφίες άλλων χρηστών (το ίδιο κάνουν κι αυτοί για τις δικές σου) και αν τελικά καταλήξεις ότι σ΄ αρέσει ένας μεγάλος αριθμός εικόνων του ίδιου χρήστη, το site σας φέρνει σε επαφή. Εξυπακούεται ότι το match γίνεται με βάση τον τόπο διαμονής που έχεις δηλώσει – το site φροντίζει να σου προτείνει χρήστες όσο πιο κοντά γίνεται στην τοποθεσία σου.

Οι χρήστες μπορούν να κάνουν like στις σελίδες άλλων χρηστών, να τους στέλνουν προσωπικά μηνύματα, ή να τους στέλνουν προσκλήσεις για προσωπικά φωτογραφικά άλμπουμ. Αυτό το τελευταίο είναι μια πολύ σημαντική λειτουργία που έχει το site. Στο iHookUp ορίζεις εσύ το τι θέλεις να δει ο κάθε χρήστης. Οπότε, αν κάτι δεν σου κάθεται καλά σε μία νέα γνωριμία, μπορείς να επιλέξεις να μην «δει» αρκετά στοιχεία για σένα. Είναι κάτι που το ρυθμίζεις εσύ ο ίδιος από το προσωπικό μενού των επιλογών σου.

Το iHookUp είναι μόνο για desktop και δεν διατίθεται σε εφαρμογή. Εκτός από τις βασικές παραμέτρους που προσφέρει για να βρεις τον σύντροφο της μίας νύχτας, υπάρχουν και πιο λεπτομερείς αναζητήσεις, οι οποίες όμως διατίθενται επί πληρωμή. Αξίζει όμως τον κόπο;

Ναι γιατί το iHookUp κάνει αυτό που θέλουν οι περισσότεροι από μία ιστοσελίδα γνωριμιών: σε βάζει κατευθείαν στο ψητό, χωρίς να πρέπει να μπαίνεις σε 10 διαφορετικά apps στο κινητό σου προκειμένου να βρεις συντρόφους που μοιράζονται τη δική σου χαλαρότητα και αναζητούν μόνο ένα one night stand, χωρίς πολλά – πολλά.

Σε κάθε περίπτωση, μια δοκιμή θα σε πείσει. Και προσοχή στις φωτογραφίες…


 

 

Related posts

Πώς να προσεγγίσεις το κορίτσι από το γυμναστήριο

Πότε απιστούν οι γυναίκες

Ο Ρουβάς για ψάρεμα

Leave a Comment