Ζωδια

Ποια ενέργεια έχει το έτος 2016 σύμφωνα με την Αριθμολογία;

Σύμφωνα με την Αριθμολογία, το 2016 έχει την ενέργεια του αριθμού 9 ( 2 + 0 + 1 + 6 = 9) ο οποίος αντιπροσωπεύει το τέλος ενός κύκλου και το ξεκίνημα ενός άλλου. Το 2016 είναι μια πολύ καρμική χρονιά όπου θα εισπράξουμε το κάρμα, καλό ή κακό, του τι έχουμε κάνει. Είναι πιθανό να δούμε περισσότερους χωρισμούς ή το τέλος μιας κατάστασης για να έρθει κάτι νέο. Επίσης, είναι ένα έτος ολοκλήρωσης. Ό, τι έχετε αρχίσει κατά το έτος 2007, θα ολοκληρωθεί τώρα. Μήπως αρχίσατε μια σχέση εκείνη τη χρονιά; Ίσως μια νέα εταιρεία; Ίσως να πήγατε στο πανεπιστήμιο και τώρα παίρνετε το πτυχίο σας. Ο αριθμός 9 σας δίνει την ευκαιρία να πάτε πίσω στο παρελθόν και να επανεξετάσετε τα πράγματα που θα θέλατε ή πρέπει να κάνετε εκ νέου. Για κάποιους από εσάς, αυτό μπορεί να σημαίνει μια δεύτερη ευκαιρία σε μια σχέση. Σε κοσμικό επίπεδο, θα υπάρξει πνευματική ανάπτυξη, καθώς όλο και περισσότεροι άνθρωποι θα αναζητούν μια Ανώτερη δύναμη και τη γνώση, μια πιο πνευματική κατεύθυνση και τη σοφία. Θυμηθείτε, οι λέξεις-κλειδιά είναι ολοκλήρωση, ξεκούραση και συγχώρεση.

Για να μάθετε ποιος αριθμός σας επηρεάζει αυτό το έτος, προσθέστε την ημέρα και το μήνα της γέννησής σας με το 2016. Ανάγετε το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό.

Θα σας δώσω κι ένα παράδειγμα για να το καταλάβετε καλύτερα:

Ας υποθέσουμε ότι ένα άτομο γεννήθηκε στις 28-11. Έχουμε: 2 +8 +1 +1 = 12,
1+2= 3. Προσθέτουμε αυτόν τον αριθμό με το 2016. 2 +0 +1 +6 + 3 = 12, 1+2 = 3

Χρησιμοποιήστε αυτόν τον αριθμό για να διαβάσετε τις ετήσιες αριθμολογικές προβλέψεις σας:Προσωπικό Έτος1
Το Προσωπικό Έτος 1 υποδεικνύει την αρχή ενός νέου κύκλου που θα διαρκέσει εννέα χρόνια. Αυτό το έτος φέρνει την υπόσχεση νέων ευκαιριών αλλά και νέων προκλήσεων που θα χαρακτηρίσουν τη ζωή σας για τα επόμενα εννέα χρόνια. Είναι μια πολύ σημαντική φάση της ζωής σας, κατά την οποία θα πρέπει να καταλάβετε ποιες είναι οι προτεραιότητές σας, ποιοι είναι οι στόχοι που θέλετε να επιτύχετε. Είναι μια χρονιά όπου ξεκινάτε νέες σχέσεις, νέα έργα, νέες δραστηριότητες και νέες συνεργασίες. Διανύετε ένα αποφασιστικό σημείο καμπής στη ζωή σας, αλλάζουν σημαντικά πράγματα σε σχέση με όλες τις πτυχές της ύπαρξής σας, σχετικά με την εργασία σας, την αγάπη, την οικογένεια και τις φιλίες σας. Αυτό που ζητείται από εσάς είναι να έχετε θάρρος και δύναμη να αγκαλιάσετε το νέο, χωρίς το φόβο να χάσετε ό, τι ανήκει στο παρελθόν, διότι δεν είναι πλέον κατάλληλο για εσάς, αντίθετα, παρεμποδίζει την ανάπτυξή σας.

Προσωπικό Έτος 2
Αυτό το έτος, βλέπετε τη ζωή ως θεατής και όχι ως πρωταγωνιστής, από την άποψη της βελτίωσης και της ανάπτυξης του τι έχει πραγματοποιηθεί κατά το προηγούμενο έτος. Είναι μια περίοδος κατά την οποία δεν θα πρέπει να περιμένετε την επίλυση των προβλημάτων σας σε σύντομο χρονικό διάστημα, αλλά θα έχετε την ευκαιρία να οικοδομήσετε σχέσεις που θα αποδειχθούν καταλυτικές για το μέλλον σας. Εμπόδια, καθυστερήσεις και περίπλοκες καταστάσεις που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε εύκολα σας δημιουργούν άγχος και ανυπομονησία, αλλά το σύμπαν σας ζητά να περιμένετε και να έχετε υπομονή. Είναι μια φάση της ζωής σας, κατά την οποία θα πρέπει να μάθετε να συνεργάζεστε με τους άλλους ή να υποστηρίξετε κάποιο πρόσωπο που είναι κοντά σας. Αυτό είναι ένα έτος που μπορεί να σας βάλει σε μια δοκιμασία, κυρίως σε συναισθηματικό επίπεδο. Θα υπάρξουν στιγμές που θα αισθάνεστε ανήσυχοι, με μεταβαλλόμενες διαθέσεις αλλά το πιο σημαντικό είναι να αφήσετε τα αρνητικά συναισθήματα του παρελθόντος που παρεμποδίζουν την εξελικτική πορεία σας.

Προσωπικό Έτος 3
Αυτή είναι μια θετική χρονιά για σας, ιδίως για τις κοινωνικές σχέσεις και την επικοινωνία εν γένει. Είναι μια φάση της ζωής σας κατά την οποία θα νιώθετε χαρούμενοι και αισιόδοξοι, δημιουργείτε νέες φιλίες και νέες συνεργασίες, καθώς επίσης και μια νέα αγάπη. Τίποτα και κανείς δεν μπορεί να σας κρατήσει πίσω, αφήνετε τα καθήκοντα και τις υποχρεώσεις σας, καθώς έχετε την επιθυμία να ζήσετε τη ζωή. Αλλά να θυμάστε να μην υπερβάλλετε και πάντα να έχετε κατά νου τους στόχους και τις προτεραιότητές σας. Εκτός αυτού, είναι ένα ευνοϊκό έτος για να εκφράσετε καλύτερα τη δημιουργικότητά σας και τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, καθώς αυτή η χρονιά ευνοεί όλες τις δραστηριότητες που συσχετίζονται με την επικοινωνία και τον γραπτό λόγο. Ενώ σε ένα προσωπικό και δημιουργικό επίπεδο μπορεί να είναι μια πολύ θετική χρονιά, από την άποψη των αποφάσεων, θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς αναδεύεται η επιπόλαιη πλευρά σας, με αποτέλεσμα κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα πάρετε να έχουν αρνητικές συνέπειες.

Προσωπικό Έτος 4
Αυτό το έτος σας φέρνει πίσω στη σκληρή πραγματικότητα και σε ένα πιο συγκεκριμένο και ρεαλιστικό όραμα στη ζωή σας. Είναι μια χρονιά κατά την οποία θα σας ζητηθεί πολλή δουλειά, θυσίες, υπομονή, υπευθυνότητα και διαχείριση των υποχρεώσεών σας με τάξη και μέθοδο. Μπορεί να νιώθετε άγχος ,καθώς οι προσπάθειές σας δεν οδηγούν σε προφανή αποτελέσματα. Αυτό που ζητείται από εσάς είναι να αναθεωρήσετε τις επιλογές που έχετε κάνει στο παρελθόν σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων, σε σχέση με την εργασία και τις επενδύσεις. Είναι μια φάση της ζωής σας κατά την οποία θα αυξηθούν οι ευθύνες σας και θα έχετε την αίσθηση ότι πρέπει να αναλώσετε περισσότερη ενέργεια για να πετύχετε τους στόχους σας. Θα πρέπει επίσης να δώσετε πολλή περισσότερη προσοχή στη φυσική σας κατάσταση και ιδιαίτερα στο άγχος σας, επειδή τόσο η διάθεσή σας όσο και η ενεργητικότητά σας θα είναι αρκετά χαμηλές.

Προσωπικό Έτος 5
Αυτό το έτος χαρακτηρίζεται από μεγάλες αλλαγές, καθώς νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας και έχετε τη δυνατότητα επιλογών ανάμεσα σε τόσες πολλές ευκαιρίες. Οι λέξεις-κλειδιά για τον αριθμό 5 είναι επέκταση και ανάπτυξη. Αυτή η χρονιά σας υπόσχεται νέες φιλίες, νέες συναντήσεις, νέα αγάπη και πάθος, και μια έντονη κοινωνική και κοσμική ζωή. Έχετε τη δυνατότητα επέκτασης της επιχείρησής σας, οι νέες ιδέες σας, σας οδηγούν σε νέες εργασίες. Είναι ένα έτος κατά το οποίο η λέξη ελευθερία θα είναι πολύ σημαντική για σας, εκφράζετε ελεύθερα ό, τι πιστεύετε, κάνετε ό, τι νιώθετε βαθιά στην ψυχή σας. Αν το προηγούμενο έτος είχατε εμπόδια, αυτό είναι ένα έτος κατά το οποίο θα έχετε τη δυνατότητα να πορευθείτε σε μια νέα και θετική κατεύθυνση στη ζωή σας. Θα υπάρξουν επίσης αξιοσημείωτες αλλαγές τόσο στη συναισθηματική, όσο και την οικογενειακή ζωή σας, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από σας, αν θελήσετε να εκμεταλλευτείτε αυτή την ευκαιρία.

Προσωπικό Έτος 6
Αυτό το έτος θα χρειαστεί να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή και να είστε πιο ανοικτοί προς την οικογένειά σας, τις σχέσεις σας και τις φιλίες σας. Η λέξη – κλειδί είναι προσωπικές σχέσεις. Είναι μια περίοδος κατά την οποία βάζετε τον εαυτό σας σε δεύτερη μοίρα, κάνετε συμβιβασμούς για το καλό των άλλων και θυσιάζετε τις απαιτήσεις σας για τα προσφιλή σας πρόσωπα ή το σύντροφό σας. Δεν είναι μια χρονιά για την επίτευξη νέων στόχων αλλά μία περίοδος διόρθωσης και βελτίωσης, όλα φαίνονται να κινούνται σιγά-σιγά, χωρίς μεγάλες συγκινήσεις και αλλαγές. Θα πρέπει να μάθετε να απολαμβάνετε τα μικρά πράγματα, που σας προσφέρει η καθημερινή σας ζωή. Αυτό το έτος έχετε περισσότερο χρόνο στη διάθεσή σας για να απολαύσετε το σπίτι σας, να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που έχετε να δείτε πολύ καιρό, να αφιερώσετε χρόνο για τον εαυτό σας αναλογιζόμενοι τι θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Αυτό το έτος ευνοεί ιδιαίτερα την οικογενειακή σας ζωή και τα ζευγάρια, και θα περάσετε μια περίοδο αρμονίας και γαλήνης.

Προσωπικό Έτος 7
Αυτή είναι μια χρονιά που θα σας ζητήσει να κάνετε εσωτερική ενδοσκόπηση και νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε, να απομακρυνθείτε από τον συνήθη κοινωνικό κύκλο σας και να αφοσιωθείτε σε πνευματικά ενδιαφέροντα. Δεν είναι ένα έτος κατά το οποίο ξεκινάτε νέες δραστηριότητες, νέα έργα ή νέες ευθύνες. Μειώνετε το ρυθμό της εργασίας σας και γενικά αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας. Αναθεωρείτε ό, τι έχει γίνει στο παρελθόν και σχεδιάζετε το μέλλον σας σε εντελώς διαφορετικές βάσεις, με βάση τις εμπειρίες που αποκτήθηκαν. Βλέπετε τα πράγματα με συναισθηματική αποστασιοποίηση και αντικειμενικότητα και επανεξετάζετε αν ταξιδεύετε προς τη σωστή κατεύθυνση για να φτάσετε το στόχο σας. Αυτό το έτος θα ασχοληθείτε με τη μελέτη, με τη διεύρυνση των γνώσεων σας και των οριζόντων σας, ίσως και τη συγγραφή. Έχετε έντονη την ικανότητα να αναλύετε και να βλέπετε σε βάθος. Αυτό που σας ζητείται από το σύμπαν είναι να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας για την ανάπτυξη και τη βελτίωσή σας.

Προσωπικό Έτος 8
Η λέξη – κλειδί αυτού του έτους είναι προσωπική δύναμη. Είναι ένα έτος κατά το οποίο θα πάτε σημαντικά βήματα μπροστά, λαμβάνετε μια ηγετική θέση στον επαγγελματικό τομέα, οικονομική αναγνώριση αλλά και νέους ρόλους και ευθύνες. Είναι μια περίοδος όπου ευοδώνονται οι φιλοδοξίες σας, παίρνετε σημαντικές αποφάσεις ζωής, διαχειρίζεστε καταστάσεις που ήταν πολύπλοκες, προβάλλετε τη δύναμη και την αποφασιστικότητά σας. Κυρίως θα ευνοηθείτε στην εργασία σας, η οποία θα απαιτήσει μεγάλη προσήλωση και ενέργεια, αλλά την ίδια στιγμή, θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Λαμβάνετε αναγνώριση για ό, τι έχετε προσφέρει στο παρελθόν και εκμεταλλεύεστε νέες ευκαιρίες χωρίς δισταγμό και φόβο. Η εμπιστοσύνη στις δυνατότητές σας και το κύρος σας αυξάνονται και οι άλλοι σας ακολουθούν, σας σέβονται και σας αναγνωρίζουν ως ηγέτη. Το 2016 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά στη ζωή σας που προηγείται της λήξης ενός κύκλου εννέα ετών και αντιπροσωπεύει τη μέγιστη έκφραση των προσωπικών δυνατοτήτων σας.

Προσωπικό Έτος 9

Αυτό το έτος είναι το τέλος ενός κύκλου που διήρκησε εννέα χρόνια, μια φάση κατά την οποία καλείστε να επανεξετάσετε όλες τις πτυχές της ζωής σας και να κάνετε απολογισμό των όσων έχετε λάβει αλλά και ό, τι δεν καταφέρατε να επιτύχετε. Είναι επίσης μια περίοδος κατά την οποία συνειδητοποιείτε τι θα πρέπει ή θέλετε να αλλάξετε. Αυτό το έτος κατανοείτε ότι αυτό που ήταν σημαντικό για σας κατά το παρελθόν, τώρα δεν είναι πλέον σημαντικό. Θα παρατηρήσετε ότι οι αξίες σας, οι αρχές και οι προτεραιότητές σας αλλάζουν και ότι νέες εμπειρίες δημιουργούν νέα δεδομένα στη ζωή σας. Μπορεί να υπάρχουν στιγμές σύγχυσης, απώλειας και απογοήτευσης αλλά ανοίγει ο δρόμος για νέα ξεκινήματα. Είναι πιθανό κάποιες σημαντικές σχέσεις και καταστάσεις να τελειώσουν, όπως μια δουλειά που δεν σας εκφράζει ή μια σχέση που δεν έχει πλέον να σας προσφέρει τίποτα ή φιλίες που δεν αντανακλούν τις αξίες σας. Αφήνοντας ό, τι εμποδίζει την εξέλιξή σας, θα κινηθείτε το επόμενο έτος σε ένα νέο κύκλο ζωής.

Related posts

Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Αστρολογικό δελτίο για όλα τα ζώδια, από 20/2 έως 23/2

Eβδομαδιαίες προβλέψεις για το ζώδιό σας

Leave a Comment