Χωρίς κατηγορία

Η αλάνθαστη μέθοδος για να σε παρατήσει πρώτη

Πώς θα χωρίσεις χωρίς να γίνεις εσύ ο «κακός»

 

Κάποιες φορές τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως τα υπολόγιζες. Ειδικά στις σχέσεις, που – όπως και να το κάνουμε – είναι πιο απρόβλεπτες από άλλους τομείς της ζωής. Μπορεί, τελικά, να μην ταιριάζετε όσο πίστευες, ή να έχεις κουραστεί με τη συμπεριφορά της. Μπορεί απλά να βαρέθηκες ή να θεωρείς ότι εκείνη αντί να σε βοηθάει να πας παρακάτω, σε κρατάει πίσω.

Πολύ συχνά, όταν χωρίζουμε εμείς τις γυναίκες γινόμαστε αυτομάτως «κακοί», ακόμη και αν ήμασταν πιστοί και ειλικρινείς σε εκείνες. Οι παρακάτω επτά συμπεριφορές, έχουν ως στόχο να «πετάξουν το μπαλάκι» σ’ εκείνη. Να την αναγκάσουν να φύγει από δίπλα σου τρέχοντας, χωρίς να βγεις εσύ ο κακός. Και όχι, δεν χρειάζεται να την απατήσεις. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι νόμιζες.

 

Ξεκίνα να αναφέρεις συχνά το όνομα κάποιας άλλης

Το ιδανικό, θα ήταν να ξεκινήσεις να μιλάς για κάποια που δεν γνωρίζει από τον κύκλο σου. Κάποια για την οποία δεν έχει ξανακούσει. Κάποια που θα τη φέρει στο σημείο να πει «ποια είναι η Άντζελα;». Όσο πιο συχνά κολλήσεις το όνομα της «Άντζελας» με το χαμόγελο στα χείλη σου, τόσο πιο συχνά θα δεις το κορίτσι σου να σκυλιάζει. Ειδικά αν αρχίσεις να αραδιάζεις και τα προτερήματά της.

Το ξέσπασμά της είναι θέμα χρόνου – οι γυναίκες δεν αντέχουν τον ανταγωνισμό. Θα σου ζητήσει εξήγησεις κι εσύ θα βρεις ένα πάτημα να επικαλστείς τη ζήλια της ως αίτιο χωρισμού. Φρόντισε απλώς να είσαι σίγουρος ότι δεν την θέλεις πριν ξεκινήσεις όλο αυτό το στόρι. Μετά από κάτι τέτοιο δεν θα υπάρξει επιστροφή για τη σχέση σας.

 

Παραμέλησε λίγο τον εαυτό σου

Δεν είναι παρόλο το ότι στις γυναίκες αρέσει να μας βλέπουν να φροντίζουμε τον εαυτό μας. Να κουρευομάστε τακτικά, να είμαστε περιποιημένοι, σενιαρισμένοι και, κυρίως, να μη μυρίζουμε άσχημα. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να εγκαταλείψεις όλα τα παραπάνω. Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: όσο περισσότερο ρεμάλι μπορείς να δείχνεις, τόσο το καλύτερο για σένα. Καλείσαι να μεταμορφωθείς σε όλα όσα σου έλεγε κάποτε ότι δεν θέλει να βλέπει στους άντρες. Όσο πιο «χύμα» και ατημέλητος δείχνεις, τόσο λιγότερο θα της θυμίζεις τον άνθρωπο που επέλεξε για να είναι μαζί του. Κάτι, δηλαδή, που θέλεις στην παρούσα φάση. Και να θυμάσαι πως δεν υπάρχει τίποτε χειρότερο από το να «ξεχνάς» να τραβάς το καζανάκι.

 

Άρχισε να βρίζεις

Συχνά, έντονα και χωρίς λόγο και αφορμή. Και όταν λέμε βρισίδι δεν εννοούμε τα γνωστά. Μιλάμε για κατάρες που περιλαμβάνουν οικογένειες, θρησκείες και – κυρίως – γυναίκες. Σίγουρα, υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσει να βρίζουν οι άντρες. Καμία, όμως, δεν θα συμβιβαστεί για πολύ καιρό με έναν τέτοιο τύπο στην καθημερινότητά της. Αν διαλέξεις προσεκτικά τις λέξεις που θα χρησιμοποιήσεις, η σχέση σας θα τελειώσει πιο γρήγορα απ’ ό,τι περίμενες.

 

breakingup-2_ctgq

 

Το πρότυπο του Σκρουτζ

Δεν είναι τυχαίο που ο θείος Σκρουτζ είναι πάντα εργένης: η τσιγγουνιά δεν παλεύεται. Καιρός, λοιπόν, να γίνεις τσιγγγούνης. Αν το κάνεις αρκετά πειστικά και σιχαμένα, είναι βέβαιο ότι εκείνη θα σε εγκαταλείψει με συνοπτικές διαδικασίες. Ξεκίνα με γκρίνια για το πόσα ξοδεύεις και για το πώς η Κρίση σε ανάγκασε να φτάσεις σε αυτό το σημείο. Διπλασίασε την γκρίνια όταν στο οπτικό σου πεδίο βρίσκονται και οι φίλες της.

 

Γίνε παρτάκιας

Οι γυναίκες εκτιμούν τους άντρες που κάνουν υποχωρήσεις για εκείνες. Και – κυρίως – αυτούς που ανταποκρίνονται στα «θέλω» τους. Άρχισε, λοιπόν, να ασχολείσαι αποκλειστικά με τον εαυτό σου. Κάθε ώρα είναι καλή για video games. Ακόμη και όταν είστε μαζί. Το ίδιο ισχύει και για τις ταινίες, τις σειρές, το φαγητό. Ακόμη και στη διασκέδαση μπορείς να ξεκινήσεις να προτείνεις τα μπαρ που ξέρεις ότι σιχαίνεται. Η ζωή είναι μικρή, οι ευκαιρίες λίγες και εσύ δεν έχεις χρόνο για μούτρα. Οπότε, είτε ακολουθεί, είτε αποχωρεί. Και μάντεψε τι θα επιλέξει.

 

Μεταμορφώσου σε party animal (χωρίς εκείνη)

Εδώ χρειάζεται μία διευκρίνηση: μπορεί να είσαι ήδη party animal. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που σε επέλεξε ευθύς εξαρχής. Αν, λοιπόν, μέχρι σήμερα είσαι η ψυχή της παρέας στις εξόδους σου, ξεκίνα να «παρτάρεις» ακόμα πιο έντονα, αλλά χωρίς εκείνη. Οι Παρασκευές και τα Σάββατα είναι πλέον κλεισμένα. Για σένα, για την παρέα σου, για τα σφηνάκια, για τον γυναικείο πληθυσμό που απλώνεται γύρω σας. Φρόντισε με φωτογραφίες και check-in να της γνωστοποιείς το που είσαι, τι κάνεις και πόσο καλά περνάς χωρίς εκείνη. Μαζί της επιβάλλεται να είσαι βαρετός. Χωρίς αυτή, απαιτείται να είσαι ένας δεύτερος Gatsby έτοιμος για όλα. Και όλες.

 

Μονοπώλησε τη διασκέδαση στο κρεβάτι

Αν όλα τα παραπάνω έχουν αποτύχει (δύσκολο…), καλείσαι να βάλεις μπροστά τα μεγάλα όπλα. Ξεκίνα να την αντιμετωπίζεις στο κρεβάτι, όπως το κρεβάτι: σαν… έπιπλο. Έχουμε γράψει πολλά και διάφορα άρθρα για το πώς να την ικανοποιήσεις και τι να κάνεις για να γίνεις ακόμα καλύτερος εραστής. Ξέχασέ τα όλα. Στην προκειμένη περίπτωση, το μόνο που έχει σημασία είναι η δική σου ικανοποίηση. Το «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσαμε». Καμιά γυναίκα δεν θέλει στο κρεβάτι της έναν τύπο που κοιτάζει μόνο την δική του ευχαρίστηση, οπότε να είσαι σίγουρος ότι η ημερομηνία λήξης της σχέσης σας είναι πιο κοντά απ’ ότι νομίζεις.

 

 

Related posts

Κρουαζέ μπλούζες : To κλασσικό κομμάτι που αντέχει στο χρόνο

Η ομορφιά βγαίνει από μέσα, αποφάσισε για εσένα

Ο κανόνας που δε πρέπει να ξεχνάς στη σχέση σου

Leave a Comment