Ανδρας

Τι μας διδάσκουν οι πιο εύστοχες ενδυματικές επιλογές του Ryan Gosling

10 μαθήματα στυλ από τον εναλλακτικό ζεν πρεμιέ του Χόλιγουντ

 

Τον έχουν αποκαλέσει απευθείας απόγονο του James Dean και δεν υπερβάλλουν. Ο Gosling είναι από κείνους τους άνδρες που ξέρουν πώς πρέπει να φοριέται ό,τι είναι ή δεν είναι ρούχο ώστε να προκύπτει στυλ. Τα ωραία του χαρακτηριστικά τον ευνοούν, χωρίς αμφιβολία, αλλά με τίποτα δεν είναι αυτά που του υπαγορεύουν τις υψηλές δόσεις γούστου και coolness για τα οποία, θα μείνει αξέχαστος- πέρα από τα υπόλοιπα ταλέντα του. Αξίζει να τον αντιγράψεις.


10.    

Εστίασε στα βασικά

1_8e2e

Μην υποτιμάς ποτέ την απλότητα στους συνδυασμούς. Ο Gosling, όπως ο Dean και ο Brando πριν από εκείνον είναι η επιβεβαίωση πως μ’ ένα λευκό t-shirt, σκούρο τζην κι ένα ζευγάρι μποτάκια μπορείς να δείχνεις ακριβώς όπως φαντάζεσαι και θες για τον εαυτό σου, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Αρκεί να τα έχεις επιλέξει σωστά και ποιοτικά.


9.

Αναβάθμισε τα blazer

2_xxz3

Καλό το μαύρο και το μπλε σακάκι αλλά αν δεν θες να είσαι «ένας ακόμα», κοίτα να το ψάξεις λίγο στις επιλογές σου με σπορ σακάκια και ζακέτες που δεν είναι της σειράς. Καλή ώρα, κάτι από tweed.


8.

Εξοπλίσου με bomber jacket

3_jqs5

Δεν είναι απαραίτητο να επιλέξεις κάτι τόσο τολμηρό όσο το περίφημο σατέν με τον κεντημένο σκορπιό στην πλάτη που φόραγε ο Ryan στο «Drive», αλλά ένα πιο απλό jacket, αρκεί να είναι bomber, ειδικά αν το στυλ σου είναι εξ’ ορισμού casual- αν δεν τα φοράς δεν υπάρχει λόγος να πάρεις κάτι που θα ξεροσταλιάσει στη ντουλάπα».


7.

Βάφ’ τα μπλε

4_6dqh

Όπως μόλις προείπαμε, το bomber προσδίδει πόντους στο μη επίσημο ντύσιμο. Κι αν είναι από καλό ύφασμα σε ένα ιδιαίτερο χρώμα, μπορεί να σε στηρίξει ακόμα και σε πιο ιδιαίτερες περιστάσεις, πάνω από λεπτό πουλόβερ σε κοντινή απόχρωση ή σκέτο t-shirt.


6.

Ντύσου πραγματικά καλά όταν πρέπει

5_73wr

Δεν έχει την παραμικρή σημασία αν στην καθημερινότητά σου κυκλοφορείς μονίμως με τα πιο «χύμα» ρούχα του πλανήτη. Όταν η περίσταση είναι επίσημη, επιβάλλεται να ξεχάσεις αυτά που ξέρεις να κάνεις και να φορέσεις το πιο κομψό κοστούμι. Αν δεν ξέρεις πώς γίνεται, απευθύνσου σε κάποιον ή κάποια που γνωρίζει. Προσοχή στις υπερβολές, μην το παρακάνεις.


5.

Τόλμα το χρωματικά

6_7bfh

Η παραπάνω παρότρυνση δεν ερμηνεύεται ως «φόρα ό, τι πιο χρωματιστό υπάρχει». Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ξεκολλήσεις από το μαύρο και να στραφείς προς εκείνες τις κρεμάστρες με τα σκούρα πράσινα, τα μπορντό και τα λοιπά outsider χρώματα.


4.

Βρες το κούρεμα που σου ταιριάζει και παντρέψου τo

7_8bq7

Πέρα από το όποιο περιστασιακό φλερτ με τα πολύ κοντά και τα λίγο πιο μακριά, ο Gosling ξέρει πως με τα μαλλιά του δεν πρέπει να πειραματίζεται ιδιαίτερα. Αν λοιπόν ένα κούρεμα σου πάει πολύ, μην το αποχωριστείς. Αν το βαρεθείς παράλλαξέ τό. Σήμα κατατεθέν εδώ.


3.

Μη υποδουλώνεσαι στη μόδα

8_8hmx

Κράτα αποστάσεις από ό,τι νέο βλέπεις να γίνεται τάση. Βασικά υιοθέτησε ό,τι πάει σε σένα κι όχι ό,τι φέρνει ο χρόνος. Μόνο έτσι θα αποκτήσεις διαχρονικό στυλ. Παράμεινε κλασικός στα θεμέλια και ανανεώσου με ό,τι ταιριάζει στο ενδυματολογικό σου υπόβαθρο.Είδες ποτέ τον Ryan να φοράει αυτές τις φαρδιές πάνω, στενές κάτω φόρμες που έχουν σκάσει μύτη τελευταίως;


2.

Φρόντισε το σώμα σου

9_wjzm

Γιατί όλα τα ρούχα δείχνουν καλύτερα όταν τα φοράς ενώ είσαι στο ιδανικό σου βάρος και κάνεις και καμιά άσκηση. Άσε που είναι και θέμα αυτοπεποίθησης. Εμ, πώς αλλιώς θα μοιάσεις στο Gosling; εύκολο είναι νομίζεις;


1.

Μάθε από τα λάθη σου

10_qmq3

Μπορεί να θεωρείται ένας από τους πιο στιλάτους άνδρες στον πλανήτη, αλλά έχει κάνει κι αυτός τα ατοπήματά του. Προφανώς και δεν γεννήθηκε αγκαλιά με το Big Black Book του Esquire. Κάποτε λοιπόν, φορούσε το λάθος δερμάτινο μπουφάν, με τη λάθος γραβάτα και με το κουμπί του πουκαμίσου ανοιχτό. Με τον καιρό διορθώθηκε. Αν λοιπόν κάποιος δικός σου σου πει «μην το φοράς αυτό» και τον εμπιστεύεσαι, άκουσέ τoν. Ο χειρότερος σύμβουλος για το στυλ σου είναι ο εγωισμός (και η απουσία καθρέφτη).

Related posts

Ο Λιάγκας έξω φρενών “θα σε θάψω παλιοτόμαρο”

Τι να έχεις πάντα στις τσέπες σου!

Θύμα bullying η Charlotte McKinney

Leave a Comment