Ανδρας

Απέκτησε το σώμα του Brad Pitt στο Fight Club

Αυτό ακόμη επιζητούν όλοι οι ηθοποιοί του Χόλιγουντ. Αναμφίβολα κι εσύ

 

Δεν ήταν σφίχτης, αλλά όλοι οι μυς του ήταν φέτες. Δεν ήταν μαραθωνοδρόμος, αλλά το κορμί του ήταν θεόστεγνο. Δεν ήταν πυγμάχος αλλά οι αντοχές του στον πόνο ήταν παροιμιώδεις. Μιλάμε για τον Brad Pitt στις σκηνές του Fignt Club. Πού το θυμηθήκαμε αυτό, θα μας πεις. Κι όμως, 18 χρόνια μετά, εκείνο το κορμί εξακολουθεί να είναι το όραμα κάθε άντρα. Εδώ θα δεις πώς μπορείς να το αποκτήσεις. Ο ένας και μοναδικός κανόνας είναι εντελώς αδιάλλακτος:Πολύ πειθαρχία και σκληρή δουλειά. Χωρίς πολλές κουβέντες, ακολούθησε τα 5 παρακάτω απλά βήματα.

 

1. Τρέξιμο

Για να πετύχεις το στεγνό και «κομματιασμένο» μυϊκό σύστημα του Μπραντ πρέπει να μουσκέψεις στην τρεχάλα -και χωρίς να έχεις βάλει μπουκιά στο στόμα σου για πάνω από ένα οχτάωρο.
Οι δύο καλύτεροι τρόποι για να διώξεις κάθε ίχνος λίπους από τους μυς σου είναι:
> Τρέξιμο για 40 λεπτά πρωί-πρωί με άδειο στομάχι.
> 25-25 λεπτά υψηλής έντασης διαλειμματική προπόνηση το απόγευμα, αποτελούμενα από σπριντ των 30 δευτερολέπτων και στη συνέχεια αργό τρέξιμο επί 60 δευτερόλεπτα.

 

2. Βάρη

Αν θέλεις να είσαι λεπτός αλλά δυνατός, δηλαδή να δείχνεις σαν δρομέας αλλά να έχεις δύναμη ταύρου, οφείλεις να σηκώνεις πολλά κιλά όσο πιο συχνά γίνεται. Η ρουτίνα σου επικεντρώνεται στις μεγάλες μυϊκές ομάδες με πολλά κιλά, 3 φορές τη βδομάδα. Οι ασκήσεις είναι οι παρακάτω, τις οποίες εκτελείς σε 2 σετ των 12 επαναλήψεων:

Πιέσεις στήθους στον πάγκο
> Άρσεις θανάτου
> Έλξεις στο μονόζυγο με ανοιχτά χέρια
> Έλξεις στο μονόζυγο με κλειστά χέρια
> Μονό ημικάθισμα με μπάρα (το ένα πόδι ακουμπά στον πάγκο)
> Όρθια κωπηλατική με αλτήρες
> Πιέσεις ώμων με αλτήρες από όρθια θέση
> Πιέσεις στήθους με αλτήρες στον πάγκο

 

Δίαιτα

Ο καλύτερος τρόπος είναι να τρως όποιες τροφές θέλεις, αρκεί να παρακολουθείς τις θερμίδες που προσλαμβάνεις. Και ο ευκολότερος τρόπος για να το πετύχεις είναι ένας: να κατεβάσεις στο κινητό σου την εφαρμογή My Fitness Pal -απλή στη χρήση και εντελώς δωρεάν.

 

Κοιλιακοί

Το κλειδί για σώμα σε σχήμα V που διατηρούσε ο Μπραντ Πιτ στην ταινία είναι η εκγύμναση των πλάγιων κοιλιακών μυών. Αυτό το αποτέλεσμα δεν επιτυγχάνεται με τα κλασικά ροκανίσματα ή τα sit ups, αλλά με τις «ρώσικες» συστροφές του κορμού. Δες το βίντεο:

Το μεγάλο μυστικό: κόψε το αλκοόλ

Αν θέλεις πραγματικά να αποκτήσεις γραμμωμένο σώμα, το πρώτο πράγμα που πρέπει να γνωρίζεις είναι ότι το αλκοόλ εκμηδενίζει τις πιθανότητες του οργανισμού σου να κάψει το λίπος. Οι άχρηστες θερμίδες των ποτών είναι αυτές που σαμποτάρουν όλες τις παραπάνω κοπιαστικές προσπάθειές σου. Μια-δυο μπίρες είναι εντάξει, αλλά όχι τις μέρες που τρέχεις ή που χτυπιέσαι με τα βάρη -με λίγα λόγια, σου μένει ένα Σάββατο.

Related posts

Κάνε την να σου δώσει τον αριθμό της

Πρεμιέρα 17 Δεκεμβρίου το «Ένας άλλος κόσμος» του Παπακαλιάτη

O sexy σύντροφος της Sandra Bullock

Leave a Comment