Σοου Μπιζ

Παπαδημητρίου: «Είμαι σε μια ισορροπημένη φάση στη ζωή μου»

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διανύει μια πολύ καλή περίοδο.

«Είμαι σε μια πολύ ισορροπημένη φάση στη ζωή μου. Αισθάνομαι και περνάω καλά. Δεν μου αρέσει να μιλάω δημόσια για τα πολύ προσωπικά μου. Βρίσκομαι σε μια πολύ όμορφη φάση στη ζωή μου και θέλω, όπως κάθε γυναίκα και μαμά, να κοιτάζω μπροστά με αισιοδοξία και ευγνωμοσύνη για όλα τα υπέροχα που μου συμβαίνουν. Ήξερα εξαρχής ότι έχοντας μια καθημερινή εκπομπή στην πρωινή ζώνη θα ενδιέφεραν περισσότερο αυτά τα θέματα. Είχα προετοιμαστεί. Είχαμε προετοιμαστεί γενικότερα. Αντιμετωπίσαμε την κατάσταση με ψυχραιμία αν και ο Αλέξανδρος, επειδή είναι εκτός χώρου, δεν είναι εξοικειωμένος με αυτά» είπε στο You και συνέχισε: «Οι σχέσεις είναι δύσκολες έτσι κι αλλιώς πόσω μάλλον όταν υπάρχουν δύο παιδιά. Αλλά όταν έρχεται η σωστή στιγμή τα πράγματα βρίσκουν έναν τρόπο για να συμβούν. Τον γάμο δεν τον θεωρώ απαραίτητο και δεν αισθάνομαι την ανάγκη οπωσδήποτε να το ξανακάνω. Από την άλλη αν είμαι μ’ έναν σύντροφο που για εκείνον είναι σημαντικό το κεφάλαιο γάμος δεν θα έλεγα «εγώ δεν παντρεύομαι».
Θα ήθελες ένα τρίτο παιδί;

«Ναι, αλλά αυτό το λέω εδώ και πολύ καιρό όχι τώρα και κάπως παρεξηγήθηκε. Φυσικά και θα ήθελα ένα τρίτο παιδί αν υπήρχαν οι κατάλληλες προϋποθέσεις. Αλλά ένα παιδί δεν είναι συμβόλαιο: Τώρα το λες, τώρα σου ’ρχεται. Μεγαλώνουμε κιόλας»

Όσο μεγαλώνεις δεν μειώνονται οι διαδικασίες;
«Θέλω να πω διαφορετικά κυλά ο χρόνος όταν είσαι 20-25 και διαφορετικά όταν είσαι 35. Εγώ γενικά δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα ήθελα μια σχέση 5 χρόνων για να προχωρήσω. Θεωρώ ότι τα πράγματα τα αισθάνεσαι όταν είναι να γίνουν. Ειδικά όταν μεγαλώνεις είσαι ακόμα πιο συνειδητοποιημένος»

Related posts

Μαρία Μπεκατώρου: «Στις δύσκολες εποχές που ζούμε πρέπει να κάνουμε το σταυρό μας »

Η απίστευτη αποκάλυψη του Παϊτέρη: «Κάνω φυλακή για ένα αυθαίρετο»

Κράξιμο στον Βουρλιώτη ο Νάσος Γουμενίδης

Leave a Comment