Σοου Μπιζ

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Όταν φοβάσαι, σταματάς να ονειρεύεσαι! »

Συμφωνεί η Ιωάννα Ασημακοπούλου με τη Σιμόν ντε Μποβουάρ, που έλεγε: «Το να κερδίσεις έναν άντρα είναι τέχνη. Το να τον κρατήσεις είναι επάγγελμα»;

«Η γιαγιά μου έλεγε ότι: “Η γυναίκα είναι αυτή που διαλέγει ποιον θα παντρευτεί και μετά αυτή που κρατάει το σπίτι”. Θεωρώ ότι πλέον άντρες – γυναίκες μπορούμε να ασκηθούμε, επί ίσοις όροις, στην υψηλή τέχνη της αγάπης και της συντροφικότητας» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Πότε ωριμάζει ένας άντρας;

«ΠΟΤΕ»!

-Πιστεύετε στο πεπρωμένο;

«….όλοι έχουμε γραμμένο που το λέμε πεπρωμένο και κανένας δεν μπορεί να τ’ αποφύγει… Δεν υπάρχει θεωρία ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας την παλεύει όπως ξέρει και .μπορεί…, που λέει και το τραγούδι. Αν όμως, για τον οποιοδήποτε λόγο, χάσω το τρένο ή το πλοίο, θα πάω είτε περπατώντας είτε κολυμπώντας».

-Τι είναι αυτό που σας χαρακτηρίζει ως άνθρωπο;

«Για τα προτερήματα μου καλύτερα ας όπως καταλαβαίνετε ας μιλήσουν οι άλλοι. Στα ελαττώματα μου περιλαμβάνω την ανυπομονησία και την αυστηρή αυτοκριτική».

-Ποιο είναι το μεγαλύτερο όνειρο και ποιος ο μεγαλύτερος φόβος που έχετε για το μέλλον σας;

«Προσπαθώ συστηματικά και με πολύ σκληρή προσωπική δουλειά να μη δίνω χώρο στο φόβο. Όταν φοβάσαι, σταματάς να ονειρεύεσαι! Στο όνειρο όλα επιτρέπονται. Κάνω μεγάλα όνειρα και προσπαθώ να τα υλοποιώ, μα πάνω απ’ όλα προσπαθώ να μην τα ξεχνάω, διότι μόνο τότε τα όνειρα δεν γίνονται πραγματικότητα!».

Related posts

Κατερίνα Καινούργιου: Το μήνυμα συμπαράστασης στον Γιώργο Λιάγκα

Ελένη Βιτάλη: «Η καψούρα σε πάει σε αρρωστημένη κατάσταση»

Χωρίζουν Νίκος Καρβέλας – Αννίτα Πάνια?

Leave a Comment