Μοδα & Ομορφια

Βρες αυτοπεποίθηση στα ρούχα σου

Πόση αυτοπεποίθηση σου δίνουν τα ρούχα σου;
Η αίσθηση φρεσκάδας σε συνδυασμό με το κατάλληλο ρούχο μπορεί να αυξήσει σημαντικά την αυτοπεποίθησή σου και να επηρεάσει θετικά την ημέρα σου, σύμφωνα με μια νέα έρευνα του Lenor και μιας κορυφαίας ειδικού στην Ψυχολογία της όσφρησης, της Dr Rachel Herz, για την κατανόηση της σχέσης της αυτοπεποίθησης με τα ρούχα.

Τι έδειξε η έρευνα του Lenor με τίτλο «Ψυχολογία της όσφρησης και ρούχα»:

Σχεδόν όλες οι Ελληνίδες (97%) συμφωνούν ότι η επιλογή του ρούχου επηρεάζει την αυτοπεποίθησή τους και επηρεάζει τον τρόπο που αισθάνονται για τον εαυτό τους. Μόνο το 3% των γυναικών διαφώνησαν.
Τα ρούχα είναι το Νο1 στοιχείο της εμφάνισης που οι Ελληνίδες θεωρούν ότι επηρεάζει περισσότερο την αυτοπεποίθησή τους. Ακολουθούν τα μαλλιά (94%) και η επιδερμίδα (78%). Το άρωμα παίζει βασικό ρόλο σχεδόν για τα τρία τέταρτα των γυναικών που ρωτήθηκαν (74%).
Περισσότερες από τα τρία τέταρτα των Ελληνίδων (78%) έχουν αποφύγει κοινωνικές συναναστροφές στο τέλος της ημέρας λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης.
Ένα εξαιρετικά μεγάλο ποσοστό, το 81% των γυναικών, παραδέχεται ότι αισθάνεται λιγότερη σιγουριά για τη φρεσκάδα που αποπνέουν τα ρούχα τους στο τέλος της ημέρας και δηλώνει ότι αυτό έχει επηρεάσει αρνητικά τη διάθεση και τη συμπεριφορά τους.
Τα ρούχα που μυρίζουν φρεσκάδα μπορούν να βελτιώσουν τη διάθεσή μας! Μία στις δύο γυναίκες λέει ότι αισθάνεται μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση όταν τα ρούχα της μυρίζουν φρεσκάδα.
Η νέα σύνθεση του Lenor με την τεχνολογία FRESHLOCK διατηρεί την φρεσκάδα των ρούχων για έως και 12 ώρες. Η τεχνολογία FRESHLOCK είναι η εξέλιξη στις μικροκάψουλες του Lenor- το νέο ιδιαίτερα αποτελεσματικό σύστημα αρώματος αποδεσμεύει περισσότερο άρωμα και προσφέρει πιο πλούσια ευωδιά στα ρούχα η οποία διατηρείται από το πρωί και για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η Dr. Herz συνεχίζει “H επιλογή των σωστών ρούχων για την κατάλληλη περίσταση και η αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα αποτελούν διπλό όφελος και μπορούν να βοηθήσουν τις γυναίκες να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους και να νιώσουν καλύτερα, έτοιμες να συναναστραφούν τους γύρω τους – για επαγγελματικό, για κοινωνικό ή και για αισθηματικό λόγο – οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.»

Related posts

Quartz naiils: Η νέα αγαπημένη τάση στα νύχια

Η νέα τάση για τα σκουλαρίκια

Πέθανε η σχεδιάστρια μόδα Σόνια Ρικέλ

Leave a Comment