Σοου Μπιζ

Σατσίδης: Ο star του Hollywood που δεν θέλει να ξανασυναντήσει

Ο Γιώργος Σατσίδης έχει πάρει συνέντευξη από αρκετούς stars του Hollywood.

Η αλήθεια είναι πως αυτό δεν είναι και τόσο εύκολο, αλλά ο Έλληνας παρουσιαστής έχει σταθεί τυχερός. Ο Γιώργος Σατσίδης μίλησε στο Οκ και αποκάλυψε ποιος ηθοποιός του Hollywood τον εντυπωσίασε, ποιος δεν του έκανε καλή εντύπωση και από ποιον δεν θέλει να ξαναπάρει συνέντευξη και γιατί.

«Η συνέντευξη με σταρ του Χόλιγουντ που απόλαυσα περισσότερο ήταν μία από τις τελευταίες μου, με τον Ντανιέλ Κρεγκ, για την καινούρια ταινία Τζέιμς Μποντ Spectre. Όταν μου ανακοινώθηκε ότι θα του πάρω συνέντευξη, με έπιασαν ρίγη συγκίνησης. Ήμουν ενθουσιασμένος.’Εκανα πολύ καλή προετοιμασία. Ο Ντανιέλ Κρεγκ είναι ευγενικός και πρότυπο ανδρισμού. Δεν απογοητεύτηκα καθόλου , ήταν πέρα για πέρα αντάξιος των προσδοκιών μου» είπε και συνέχισε: «Τις καλύτερες εντυπώσεις μου έχει αφήσει επίσης ο Κιάνου Ριβς υπέροχος άνθρωπος, αρμονικός ταπεινός. Η Μαντόνα έχει απίστευτη εξυπνάδα, κοριτσίστικη διάθεση και παντοτινή νεότητα. Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ είναι πνευματώδης, αστεία, ετοιμόλογη και σαγηνευτική.

Η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εκθαμβωτική, απίστευτα σέξι. Έχει τα ωραιότερα πόδια και τις πιο καλλίγραμμες γάμπες που έχω δει. Όταν συζητάς με τη Μέριλ Στριπ, αισθάνεσαι ότι έχεις απέναντι σου μια αγία. Είναι τόσο βαθιά καλή, ανοιχτόμυαλη και ταπεινή, συγκλονιστικός συνδυασμός. Αντίθετα, δεν μου έκανε τόσο καλή εντύπωση η Ντακότα Τζόνσον, που τη συνάντησα πρόσφατα για συνέντευξη λόγω της νέας της ταινίας How to be single. Ενώ δείχνει ότι είναι κουλ τυπάκι, από κοντά διαπίστωσα το αντίθετο.

Και αν και επέλεξε ένα επάγγελμα που προσφέρει αναγνωρισιμότητα και πολλοί σταρ νιώθουν ευγνωμοσύνη και χαίρονται να χαρίζουν στον κόσμο στιγμές από τη ζωή τους, εκείνη είναι πολύ κλειστή ίσως είναι έτσι επειδή το έζησε από μικρή , λόγω των γονιών της Ντον Τζόνσον και Μελανί Γκρίφιθ. Δεν ξέρω. Επίσης ο Κρις Νοθ, ο «Μr Big» του sex and the city , στη συνάντησή μας έδειξε αλαζονεία. Όχι μόνο προς εμένα, αλλά προς όλους τους συναδέλφους. Δεν θα ήθελα να του ξανακάνω συνέντευξη»

Related posts

Μπορείτε να φανταστείτε ποιο είναι το κοριτσάκι της φωτογραφίας?

Κωστόπουλος για Μενεγάκη σε μια σπάνια εξομολόγηση: «Γι’αυτό της βγάζω το καπέλο…»

Γιάννης Μπέζος: Εναντίον της υιοθεσίας παιδιού από gay ζευγάρια

Leave a Comment