Σοου Μπιζ

Δεν πληρώθηκε τα μισά της χρήματα και έγινε έξαλλη η…

Βρίσκεται αρκετά χρόνια στον χώρο της υποκριτικής.

Έχει στο ενεργητικό της πολλές επιτυχίες και πριν λίγο καιρό δεν πήρε τα χρήματα που έπρεπε για την δουλειά της. Αυτό ήταν κάτι που την εξόργισε.

«Αυτός ο θεσμός αφορούσε πρωτοεμφανιζόμενα ηθοποιούς. Είχα προταθεί τότε για τον ρόλο μου στο Η Κοιμωμένη ξύπνησε, που ήμουν στο όριο ηλικιακά ως πρωτοεμφανιζόμενη τώρα που άνοιξε ξανά ηλικιακά ο Θεσμός είμαι ξανά υποψήφια.

Ένα βραβείο είναι επιβράβευση. Νιώθεις πως έχεις μια πορεία σταθερά και συνεχώς εξελισσόμενη, ότι δεν έχεις τελματώσει. Έχει να κάνει και με τον θεσμό, γιατί δεν είναι όλα τα βραβεία το ίδιο. Αυτό είναι από τα σημαντικά» είπε η Ιωάννα Παππά στο Οκ και συνέχισε: «Είναι πολύ σημαντικό να αναγνωρίζονται δουλειές που στήνονται από καθαρά προσωπική επιθυμία και ποτέ με στόχο το κέρδος ,όπως η Οδό Πολυδούρη. Γι’ αυτή την παράσταση , δεν έχω πληρωθεί τα μισά μου χρήματα.
Έγινα έξαλλη, γιατί είναι η μοναδική φορά που μου έχει συμβεί στα 15 χρόνια που δουλεύω και δεν ήταν κάποιο φοβερό ποσό. Είναι απαράδεκτο, γιατί όταν τιμάς τη δουλειά σου με τον καλύτερο τρόπο, ο άλλος σου δείχνει ότι δεν σέβεται τίποτα, και αυτή είναι η προσωπική μου εκτίμηση για τον άνθρωπο που είχε αναλάβει την παραγωγή εκείνη την περίοδο.

Τη δεύτερη χρονιά ευτυχώς ανέλαβε την παραγωγή ο Γιώργος Λυκιαρδόπουλος, ο οποίος ήταν άψογος στη συνεργασία. Λόγω κρίσης μερικές φορεί μπορεί κάποιος να εκμεταλλευτεί αυτή τη συνθήκη και ακόμα και σχήματα που μπορούν να διαθέσουν χρήματα, δύσκολα τα διαθέτουν»stylenews12

Related posts

Η εξομολόγηση του Keanu Reeves στο Facebook ραγίζει καρδιές

Drew Barrymore: Η ειλικρινής συνέντευξη της για τους μήνες εγκλεισμού στην ψυχιατρική κλινική

Αλέξανδρος

Ντυμένη στα κόκκινα της φωτιάς έκανε το θεατρικό της ντεμπούτο η Έλενα Παπαρίζου

Leave a Comment