Σοου Μπιζ

Ευγενία Νιάρχου: Το πέρασμα στην Ινδία

Το ταξίδι της νεαρής κληρονόμου στην Ανατολή για τη φωτογράφηση της καινούριας της συλλογής είχε απ’ όλα: πολυτελή παλάτια, εξωτικά μπαχάρια και πολύτιμους λίθους για τις επόμενες δημιουργίες της

Οι συνεχείς μετακινήσεις ανά την υφήλιο δεν είναι κάτι καινούριο για την Ευγενία Νιάρχου, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της και το glamorous lifestyle της την έχουν κάνει πια να νιώθει στα lear jet πιο άνετα κι απ’ το σπίτι της. Ο τελευταίος προορισμός της ήταν η Ινδία, την οποία επισκέφθηκε με σκοπό να προμηθευτεί πετράδια από την Τζαϊπούρ, αλλά και να φωτογραφηθεί με τη νέα της συλλογή κοσμημάτων.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «thema people» η χρυσή γόνος είχε εξομολογηθεί: «Ταξίδια, συναισθήματα και άνθρωποι αποτελούν πάντα μια σημαντική πηγή έμπνευσης για μένα. Ρουφώ την κάθε εικόνα που αντικρίζω και ακαριαία μέσα μου γεννιούνται σχέδια. Ενας ναός σε κάποιο μακρινό μέρος ή μια βουτιά σε μια εξωτική παραλία μπορούν να αποτελέσουν έμπνευση για τα επόμενα σχέδιά μου. Οι έντονες εικόνες κρύβουν ζωή και δημιουργία».

Φορώντας τα δαχτυλίδια της, η Ευγενία πόζαρε στον φακό με φόντο χαρακτηριστικές ινδικές τοιχογραφίες.
to-perasma-stin-india-media

Η επίσκεψη της Ευγενίας Νιάρχου στην Ινδία ήταν ένα κλασικό business & pleasure trip. Ετσι, η καθημερινή ατζέντα του «pleasure» τμήματος του ταξιδιού της περιλάμβανε, εκτός από περιηγήσεις σε ναούς, και μετακινήσεις με τρένο στο εσωτερικό της Ινδίας με προορισμό απομακρυσμένα χωριά. Εκεί, άγνωστη στους ντόπιους, έγινε ένα με τον κόσμο πιάνοντας κουβέντα με διάφορους μικροπωλητές, οι οποίοι επιχειρούσαν να μυήσουν την κομψή επισκέπτρια στα μυστικά του shopping στις υπαίθριες αγορές τους. Ιδιαίτερη εντύπωση της έκανε το «παραμυθένιο», όπως το χαρακτήρισε, σκηνικό του Ρατζαστάν.

Για τη διαμονή της δεν θα μπορούσε να επιλέξει κάτι λιγότερο από το «Raj Mahal Hotel», πρώην παλάτι μαχαραγιά και φημισμένο για το luxurious service που προσφέρει στους jet setters που το προτιμούν.

to-perasma-stin-india-media-2

Τους καλαίσθητους χώρους του ξενοδοχείου επέλεξε και για να λανσάρει τμήμα της ανατολίτικης αισθητικής συλλογής του brand κοσμημάτων της Venyx. Είναι από τις ελάχιστες φορές που η Ευγενία Νιάρχου γίνεται μοντέλο του οίκου της και προβάλλει σε καμπάνια την ίδια της τη δουλειά. Τα ρούχα της φωτογράφησης ήταν από την τελευταία συλλογή του οίκου Gucci, ενώ τα παπούτσια ήταν δημιουργίες της μεγάλης της αγάπης Charlotte Olympia. Φορώντας τα δαχτυλίδια της, πόζαρε στον φακό με φόντο χαρακτηριστικές πολύχρωμες ινδικές τοιχογραφίες, παλάτια, ναούς και τοπικού χρώματος στέκια κάθε είδους.

Από τις ημέρες και τις νύχτες της Ευγενίας Νιάρχου στη Χώρα των Μαχαραγιάδων δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα γεμάτα κάρι και γκαράμ μασάλα πικάντικα γεύματα στα ακριβότερα εστιατόρια κάθε περιοχής, τα οποία ακολουθούσαν ξεναγήσεις σε εργοστάσια επεξεργασίας πολύτιμων λίθων. Σε μια τέτοια επαγγελματική εξόρμηση, μάλιστα, ανακάλυψε και πολλά ιδιαίτερα κομμάτια τα οποία πρόκειται να χρησιμοποιήσει σε επόμενη δουλειά της. Οπως είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της, «σε κάποια μέρη ανακαλύπτεις μοναδικά πετράδια και η Ινδία είναι σίγουρα ένα από αυτά. Δεν είναι όμως μόνο η ομορφιά των πολύχρωμων λίθων που τους κάνει ανάρπαστους, αλλά κυρίως η ενέργεια που κουβαλούν και η ιδιαίτερη φιλοσοφία της χώρας από την οποία προέρχονται».

Related posts

Κωστόπουλος: «Ήμουν χωρισμένος πριν ξεκινήσει το Πρωινό»

Ακόμη και σε αυτό πρωτοτύπησε: Δείτε τι πήρε η Sarah Jessica Parker από το Περού

Από τι πάσχει η Σελένα Γκόμεζ;

Leave a Comment