Γυναικα

Αυτά είναι τα 5 πράγματα που δεν μπορείς να αποκτήσεις ποτέ ακόμη και αν είσαι εκατομμυριούχος

Η Birkin είναι μια υπερπολυτελής τσάντα του διάσημου οίκου μόδας Hermes, την οποία ακόμη και αν έχετε να διαθέσετε το ποσό των 6,000 δολ για να την αγοράσετε, δεν μπορείτε. Η συγκεκριμένη τσάντα είναι “γεννημένη” για μια συγκεκριμένη ομάδα ελίτ, καθώς υπάρχει ειδική λίστα στην οποία πρέπει να μπεις, ανάλογα με το κοινωνικό σου στάτους, για να την αποκτήσεις. Αυτή η τσάντα και χιλιάδες άλλα προϊόντα και προνόμια είναι μερικά από εκείνα τα αγαθά που δεν μπορείτε να έχετε ακόμη και αν κερδίσετε το τζακπότ του τζόκερ.

Οι πανάκριβες πολυτελείς τσάντες όμως, δεν είναι τα μοναδικά αγαθά που δεν μπορεί να αποκτήσει ο καθένας μας. Εμείς θα σας αποκαλύψουμε άλλα πέντε αγαθά που μόνο αν είσαι στην λίστα των VIP μπορείς να απολαύσεις.

Σε αυτό το γυμναστήριο δεν θα δεις να κάνει διάδρομο μια καθημερινή γυναίκα, για την ακρίβεια δεν θα μπορέσεις να δεις ποτέ ποιος γυμνάζεται εκεί. Το Skinny Bitch Collective class, βρίσκεται στην Μ. Βρετανία και μερικές από τις συνδρομήτριες του είναι τα διασημότερα top models. Η λίστα αναμονής για την συμμετοχή σας σε αυτά τα vip μαθήματα ευεξίας είναι τόσο μεγάλη που πρέπει να κάνεις εγγραφή και να περιμένεις πότε θα ανοίξει η λίστα για τους κοινούς θνητούς. Μερικές από τις συμβουλές που δίνουν οι ιδιοκτήτες του Collective στις διάσημες συνδρομήτριες τους είναι το να κάνουν σεξ κάθε πρωί, να μην παραλείπουν το πρωινό τους και να αποφεύγουν το φαγητό που δίνουν στο αεροπλάνο.

Δεν είναι μόνο η Birkin του οίκου Hermes, τσάντα που μπορεί να έχουν μόνο τα άτομα της ελίτ. Για παράδειγμα, ήδη από το ξεκίνημα του το 2012, η τσάντα του οίκου Mansur Gavriel, είχε γίνει ανάρπαστη μέσα σε λίγες ώρες από την κυκλοφορία της.

Σήμερα ο Νεοϋορκέζος οίκος είναι τόσο επιτυχημένος που πουλάει τα προϊόντα του μέσα σε λιγότερο από 6 δευτερόλεπτα. Αυτό συμβαίνει ακριβώς για τον λόγο ότι όταν μια τσάντα του γίνει διαθέσιμη υπάρχουν γι’ αυτή 300 εν γένει αγοραστές, που σημαίνει ότι ένας απλός αγοραστής μάλλον δεν θα την προμηθευτεί ποτέ.

Η εταιρεία δημιουργεί τις διάσημες τσάντες για ένα περιορισμένο αριθμό καταναλωτών, με τις διάσημες σταρ να βρίσκονται πάντα στην λίστα με τα άτομα που θα μπορέσουν να τις αποκτήσουν. Ανάμεσα στις φανατικές θαυμάστριες της “μοναδικής” τσάντας βρίσκονται οι Αγγλίδες ηθοποιοί Sienna Miller και Kirsten Dunst.

Υπάρχει μια διακριτική πόρτα στην Disneyland της California με τον αριθμό 33, πίσω από την οποία μάλλον δεν πρόκειται να βρεθείτε ποτέ, όσο και αν χτυπάτε το κουδούνι. Αυτό γιατί εδώ βρίσκεται το Club 33, το αποκλειστικό club μελών που δημιούργησε ο ίδιος ο Walt Disney, με λίστα αναμονής εισόδου που ξεπερνάει τα 14 χρόνια. Εάν με κάποιο τρόπο μπορέσεις να μπεις θα σου κοστίσει γύρω στα £16,287 απλά για να κάνεις εγγραφή, αλλά θα έχεις την τύχη να κάνεις παρέα με διάσημους σταρ όπως τον Jack Nicholson και τον Tom Hanks.

Το συγκεκριμένο Club άνοιξε τις πόρτες του για πρώτη φορά το 1967 και ο ίδιος ο Walt Disney ήθελε να το σχεδιάσει έτσι ώστε να είναι ένας ιδιωτικός χώρος που θα διασκέδαζαν όλοι οι celebrities και VIPs της εποχής, αν και δεν κατάφερε να το δει αφού απεβίωσε λίγο πριν ολοκληρωθεί. Το μέρος είναι πλέον ένα εκλεπτυσμένο εστιατόριο που προσφέρει πιάτα υψηλής γαλλικής κουζίνας.

Στο εστιατόριο αυτό δεν μπορείς απλώς ποτέ να κλείσεις τραπέζι, καθώς στο Rao’s δεν υπάρχει διαθέσιμο τραπέζι για τα επόμενα 38 χρόνια. To 120 ετών εστιατόριο, Rao’s βρίσκεται στην Νέα Υόρκη και αποτελεί το πλέον πιο αποκλειστικό χώρο της αμερικανικής μεγαλούπολης. Μάλιστα, παραμένει τόσο αποκλεισμένο, ώστε να μην έχουν πρόσβαση σε αυτό ούτε οι κριτικού κουζίνας.

Στο φημισμένο Ιταλικό εστιατόριο ανάμεσα στις διασημότητες που θα δεις να γευματίζουν είναι μεταξύ των άλλων, η η Angelina Jolie, ο Leonardo DiCaprio και η Liza Minnelli.

Υπάρχει μόνο ένας τρόπος για να αποδείξεις ότι έχεις γονίδια διασημότητας. Αυτός ο τρόπος είναι το από που προέρχονται τα κοσμήματα σου. Ο διάσημος δημιουργός στον οποίο απευθύνονται όλοι οι celebrities είναι ο Jacob Arabo. Γνωστοί celebrities που φορούν τα κοσμήματα του είναι μεταξύ άλλων η Victoria Beckham, το διάσημο μοντέλο Miranda Kerr και η τραγουδίστρια της Pop Rihanna. Ο ίδιος ο σχεδιαστής εξηγεί πως όλοι οι πελάτες του έρχονται με ένα σκοπό να αποκτήσουν μια δημιουργία του που θα είναι και μοναδική. (mononews.gr)

Related posts

Πως μπορείτε να αντιμετωπίσετε τις κακοτοπιές σε μια σχέση

Ιρίνα Σάικ: Με 8 αποκαλυπτικές φωτογραφίες μας έφτιαξε τη μέρα

Αλέξανδρος

Τα συχνότερα λάθη που κάνουμε κατά το self tanning

Leave a Comment