Ανδρας

Πώς θα προσεγγίσεις την γυναίκα των ονείρων σου

Το σκηνικό γνωστό: είσαι έξω με παρέα, και ξάφνου εμφανίζεται Αυτή. Σε ψιλοκοιτάει και γυρνά από την άλλη. Ξέρεις ότι κάτι πρέπει να κάνεις. Οι φίλοι σε σκουντάνε και αρχίζουν τα χάχανα. Εσύ δεν τους ακούς, τα αυτιά σου «κουφαίνονται» προσωρινά, οι αισθήσεις σου «κλειδώνουν» σε Εκείνη.

Πώς την προσεγγίζεις σωστά;

Μη φοβού την απόρριψη

Καθαρά και ξάστερα: ο φόβος της απόρριψης είναι ο χειρότερος εχθρός. Καμία ωραία γυναίκα δεν θα τρέξει ουρλιάζοντας από τρόμο αν την προσεγγίσεις σωστά. Ούτε θα σε δείξει στις φίλες της λέγοντας «να, αυτός ο λούζερ μου την πέφτει». Οι περισσότερες ελκυστικές γυναίκες αντιδρούν ουδέτερα ή ακόμα και θετικά όταν τις προσεγγίζεις, επομένως μην ξεκινάς διστακτικά.

Στην αρχή τα βασικά

Δεν χρειάζεται να κλείσετε ραντεβουδάκι από την αρχή, με την πρώτη σας κουβέντα. Χρησιμοποίησε το χιούμορ σου και το χαμόγελό σου (αρκεί να έχεις καθαρή αναπνοή) για να της μιλήσεις και να πάρεις το τηλέφωνό της ή το e-mail της ή το προφίλ της στο Facebook. Η αφορμή για να μιλήσεις; Είτε ένα κέρασμα του ποτού που πίνει, είτε μια άτυχη (γκούχου γκουχου) στιγμή σκουντήματος και η ατάκα «συγγνώμη, αλλά με τύφλωσαν τα μάτια σου και δεν βλέπω μπροστά μου» θα κάνουν δουλειά.

Η εναλλακτική

Αν η παραπάνω πρόταση προσέγγισης σε αγχώνει (κακώς), τότε μπορείς να δοκιμάσεις την εναλλακτική της «κάρτας». Ρώτα την «μήπως έχεις μια κάρτα σου να μου δώσεις»; Εκτός και αν είναι μάνατζερ εταιρείας, θα απαντήσει «όχι» ανοίγοντας το πεδίο για να συνεχίζεις «τότε, μπορείς να μου γράψεις μια τώρα; Περιμένω». Βγάλε χαρτί και στυλό και δως της τα. Κατά πάσα πιθανότητα θα ανταποκριθεί. Αν όχι, τότε πες της «εννοούσα την πιστωτική, δεν έχω μία και θέλω να σε κεράσω ένα ποτάκι». Αν έχει χιούμορ, θα εκτιμήσει την προσπάθειά σου.

Στην βράση κολλάει το κορίτσι

Με το που θα πάρεις το ΟΚ για το κινητό της ή το προφίλ της στο Facebook ή το e-mail της μη διστάσεις και δράσε γρήγορα σημειώνοντάς το «τσακ μπαμ». Οποιαδήποτε χρονοτριβή θα λειτουργήσει εναντίον σου. Αν ζητήσεις μόνο e-mail (πιο ασφαλές), δοκίμασε ενώ το σημειώνεις να ζητήσεις το όνομα και το τηλέφωνό της. Ύπουλο, ναι. Αλλά από τη στιγμή που μπήκε στη διαδικασία να το γράψει, και δεν φαίνεσαι κανένας περίεργος, δεν θα πει όχι.

Σχέδιο βήτα

Αν πέσεις στην περίπτωση γυναίκας που «δεν δίνει στοιχεία σε αγνώστους» παίξ’ το χαλαρός με κάποια ατάκα του στυλ «χάρηκα, Νικόλας, τώρα με ξέρεις» ή «έλα μωρέ, θα σου στέλνω μέχρι 20 mails την ημέρα, το υπόσχομαι». Κατά πάσα πιθανότητα το σχέδιο Β θα πετύχει.

Προσοχή στην friendzone

Πρόκειται για την ζώνη που δεν θες με τίποτα να μπεις. Η «ζώνη φιλίας» συνήθως τρώει τους απανταχού διστακτικούς, «καλούληδες» και ντροπαλούς άντρες. Έτσι και μπεις σε αυτήν την περιοχή, την πάτησες. Γι’ αυτό η προσέγγισή σου πρέπει να είναι άμεση, με αυτοπεποίθηση και δύναμη. Με το να το παίξεις «καλό παιδί» και «άξιο παλικάρι» το μόνο που θα καταφέρεις είναι να γείρει η πλάστιγγα προς το «φίλος».

Λίγο λίγο και σιγά σιγά

Ίσως η πιο σημαντική συμβουλή. Όταν καταφέρεις και πάρεις το κινητό/mail της μην προσπαθήσεις να τερματίσεις τη γνωριμία. Με άλλα λόγια, μην προσπαθήσεις να την πείσεις να σε παντρευτεί. Μην τη ρωτήσεις αν έχει αγόρι. Μην της πεις καν να βγείτε. Ο φόβος της απόρριψης κάνει αρκετούς άντρες να τα παίζουν όλα για όλα. Λάθος. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις άβολο κλίμα, πίεση και εν τέλει αντίσταση από πλευράς της.

To be continued…

Χρυσός κανόνας: όσο περισσότερο μιλάς σε μια κοπέλα που θες να προσεγγίσεις, τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα κάνεις μαντάρα. Επομένως, εστίασε στον βασικό σου στόχο, να πάρεις τον αριθμό της ή οποιοδήποτε άλλο μέσο επικοινωνίας. Από τη στιγμή που θα αρχίσεις να της μιλάς, κατά πάσα πιθανότητα θα ψάξει για την παραμικρή λεπτομέρεια που θα την ξενερώσει. Μην της τη δώσεις. Φύγε ευγενικά με μια ατάκα του στυλ «πρέπει να γυρίσω στην παρέα μου» και επικοινώνησε μαζί της κάποια άλλη στιγμή.
in2life.gr

Related posts

Topless καληνύχτα απο τη Μάιλι Σάιρους

5 μύθοι για τα μαλλιά που μπορεί να πιστεύεις ακόμα.

Τo smoothie που αυξάνει τη λίμπιντο!

Leave a Comment