Σοου Μπιζ

Όλες οι εξελίξεις για τις αλλαγές στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Η τηλεοπτική σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη ολοκληρώθηκε την πρώτη Ιουλίου και από τότε η παρουσιάστρια, ξεκουράζεται απολαμβάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές και την οικογένεια της.

Από τη Δήμητρα Καρλιάμπα

Την ίδια στιγμή φαίνεται, πως οι συζητήσεις και η έρευνα για αλλαγές στην εκπομπή της παρουσιάστριας, δεν έχουν σταματήσει και ήδη έχουν γίνει κάποια βήματα για να ανανεωθεί η εκπομπή της.

Δημοσίευμα της εφημερίδας Freddo έσκασε με την είδηση της αποχώρησης της Άσης Μπήλιου από την εκπομπή της Ελένης και το τέλος εποχής της δικής της εκπομπής, το Star System.

Άλλωστε και η αποφώνηση της γνωστής αστρολόγου στην τελευταία εκπομπή του Star System ήταν προφητική αφού χαιρετώντας, τους τηλεθεατές είπε ένα θερμό ευχαριστώ στην Ελένη Μενεγάκη. Βέβαια, οι φήμες την ήθελαν και πέρσι να αποχωρεί από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και να σταματά η εκπομπή της αλλά διαψεύστηκαν.

Φέτος όμως, φαίνεται πως υπήρξαν καθοριστικές αλλαγές και σύμφωνα με πληροφορίες του koolnews.gr η Άση Μπήλιου δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της, ωστόσο για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη γίνονται ακόμα συζητήσεις, αν και η αποχώρηση της είναι πολύ πιθανή.

Σύμφωνα με καλά διασταυρωμένες πληροφορίες, από την ομάδα της Ελένης Μενεγάκη έχουν μέχρι ώρας αποχωρήσει τρία άτομα, οπότε η εκπομπή της παρουσιάστριας θα επιστρέψει ανανεωμένη και αλλαγμένη από Σεπτέμβρη, ενώ για τα δημοσιεύματα που θέλουν και τον Βασίλη Καλλίδη εκτός της εκπομπής της Ελένης, το φιλικό του περιβάλλον το διαψεύδει, αφού ο γνωστός μάγειρας, διατηρεί άριστες σχέσεις με την παρουσιάστρια και η πρόθεση του είναι να παραμείνει στην εκπομπή.

Βέβαια, είναι περίοδος συζητήσεων και πολύ νωρίς ακόμα οπότε αναμένονται και άλλες εξελίξεις…

 

koolnews.gr

Related posts

Η Penelope Cruz ποζάρει για το Marie Claire και θα την απολαύσουμε σε μια ηλιόλουστη φωτογράφιση γεμάτη θηλυκή ενέργεια στο τεύχος Μαρτίου που κυκλοφορεί την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου

Αλέξανδρος

Τα τρυφερά λόγια της Mariah για τον Γ. Αντετοκούνμπο

Αλέξανδρος

Όλη η showbiz στο πάρτι της Άντζελας Ευριπίδη!

Leave a Comment