Ανδρας

Πέντε στυλιστικά tips που θα «διώξουν» μια δεκαετία από πάνω σας

Πέντε στυλιστικά tips που θα «διώξουν» μια δεκαετία από πάνω σας

Όσο περνούν τα χρόνια, τόσο απομακρυνόμαστε από τη φροντίδα της εμφάνισης μας και του στυλ που μας χαρακτηρίζει. Αυτό το φαινόμενο είναι εντονότερο στο ανδρικό φύλο που μαζί με τη λεγόμενη «κρίση ηλικίας» έρχεται και η κρίση στο στυλ!

Το άσπρο πουκάμισο με το σακάκι και το τζιν παντελόνι είναι η πιο συνηθισμένη εικόνα σε έναν άνδρα και παρά τη γοητεία αυτού του ντυσίματος, σε πολλές περιπτώσεις αφαιρεί πόντους από το στυλ.

Η Κάθριν Χέιγουορθ, γνωστή στυλίστρια, αναφέρει πως οι άντρες χωρίζονται σε δύο κατηγορίες στα μάτια των γυναικών. Αυτοί που διατηρούν την ερωτεύσιμη γοητεία τους ακόμη και με το πέρασμα των χρόνων και οι άλλοι, που στερούνται το «μπρουτάλ» στοιχείο που αποπνέει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό αλλά είναι ιδιαίτερα γλυκοί.

Μην απογοητεύεστε όμως! Αν ακολουθήσετε τις παρακάτω 5 συμβουλές, θα φαίνεστε νεότεροι και πολύ πιο γοητευτικοί.

1) Μεταποιήστε τα ρούχα σας

Οι άντρες συνηθίζετε να ξοδεύετε πολλά για τα κοστούμια σας αλλά το ακριβό δεν είναι μοντέρνο για πάντα. Ο σωματότυπος και οι εποχές αλλάζουν, κάτι που σημαίνει πως είναι ώρα να επισκεφτείτε τη μοδίστρα σας για να προσαρμόσετε τα ρούχα στο σώμα σας. Μια πολύ καλή ιδέα είναι να αλλάξετε τα κουμπιά ή να πάρετε μία και καινούρια ζώνη ώστε να είστε μέσα στη μόδα.

2)Ρούχα που καμουφλάρουν

Αποφύγετε τα στενά ρούχα και προτιμήστε παντελόνια που αγκαλιάζουν όμορφα τη λεκάνη σας και καλύπτουν την κοιλιά. Σημαντικό ρόλο παίζει η ποιότητα του υφάσματος αλλά κι η επιλογή στο πανωφόρι με το δερμάτινο ή το παλτό τύπου Montgomery να κλέβουν πάντα τις εντυπώσεις.
3)Μπλούζα τύπου πόλο κάτω από το σακάκι

Ένα πόλο μέσα από το σακάκι σε παρόμοια απόχρωση είναι αρκετά νεανική επιλογή και προτιμάται σε σχέση με τον αυστηρό συνδυασμό πουκάμισο- σακάκι που μαζί με τη γραβάτα προσθέτουν αρκετά χρόνια.
4)Σκουρόχρωμο τζιν με πουκάμισο

Προτιμήστε ένα τζιν σε σκούρα απόχρωση, γυρίστε τα ρεβέρ και με ένα σκουρόχρωμο επίσης πουκάμισο θα μοιάζετε αμέσως νεότεροι. Ολοκληρώστε την εμφάνιση αυτή με ένα λευκό φανελάκι από μέσα.

5)Βόλτα στα μαγαζιά με τη σύντροφο σας ή κάποια φίλη σας

Σύμφωνα με την Κάθριν κάτι τέτοιο μόνο σε καλό θα βγει λόγω της ικανότητας μιας γυναίκας να πείθει τον άντρα να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Το γυναικείο φύλο παρακολουθεί συχνότερα τη μόδα και είναι σίγουρο πως θα σας πει την αλήθεια σχετικά με το τι σας ταιριάζει. Εμπιστευτείτε την!

alphafreepress.gr

Related posts

Τα 7 καλύτερα Bourbon κοκτέιλ και πως να τα φτιάξετε

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ποζάρει στην κάμερα με το μικροσκοπικό της μπικίνι

Έλλειψη τεστοστερόνης στον ενήλικα: Μήπως γι’ αυτό είμαι μόνιμα «πεσμένος»;

Leave a Comment