Μοντελα

Το νέο αγαπημένο πρόσωπο της μόδας είναι 18 ετών και κόρη δύο διάσημων ηθοποιών

Ακολουθώντας τα χνάρια πολλών γόνων που φέρουν διάσημο επώνυμο, η Maya Thurman-Hawke, μόλις 18 ετών, κάνει το ντεμπούτο της στη μόδα με την γνωστή εταιρεία All Saints.
To επίθετό της μαρτυρά τους πολύ διάσημους γονείς της, Uma Thurman και Ethan Hawke και αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που κάνει δημόσια εμφάνιση. Η Maya έχει εμφανιστεί αρκετές φορές στο πλευρό των γονιών της σε πρεμιέρες και εκδηλώσεις και μέσα στο 2017 θα κάνει και την πρώτη της απόπειρα με τον κινηματογράφο καθώς θα εμφανιστεί στο φιλμ Get Lost.
1072172_gallery-1473690235-maya-thurman-hawke-all-saints
Ο πατέρας της είπε στο E! Νews πως η Μaya δεν επιδιώκει να γίνει διάσημη, ούτε να κάνει καριέρα ως μοντέλο, αλλά το κάνει για τα χρήματα καθώς φέτος ξεκινά την φοίτησή της στο Juilliard School στη Νέα Υόρκη. Όμως είπε ο Ethan Hawke, η κόρη του θέλει απλά να βγάλει κάποια χρήματα για να είναι πιο ανεξάρτητη και να μην ζητά χρήματα συνεχώς από τον ίδιο και την Uma. Eπίσης δήλωσε περήφανος για το πώς δείχνει στο βίντεο, αλλά είπε πως αυτό που τον κάνει ακόμη περήφανο είναι ο εσωτερικός της κόσμος. “Όποιος περάσει λίγο χρόνο με την Maya μπορεί να σας πει πόσο έξυπνη, δροσερή και γεμάτη νέες ιδέες είναι” αναφέρει για την καμπάνια ο δημιουργικός διευθυντής της All Saints.
Aν και η 18χρονη φαίνεται πως ετοιμάζεται να ακολουθήσει τα χνάρια των γονιών της στην ψυχαγωγία και μπροστά από τα φώτα της δημοσιότητας, στο Vanity Fair δήλωσε πως αισθάνεται να έχει κρατηθεί μακριά από τις παγίδες που υπάρχουν για ένα “παιδί ηθοποιού”. Μιλώντας για το στιλ της είπε πως εξελίσσεται συνέχεια, παράλληλα με το πόσο μεγαλώνει: “Όταν ήμουν στις αρχές της εφηβείας, το στιλ μου άλλαζε συνεχώς. τα ρούχα μου ήταν εμπνευσμένο από την Annie Hall, από μια δασκάλα γιόγκα, ένα παιδί των λουλουδιών ή ακόμη και ένα πειρατή”. Η 18χρονη επιλέχθηκε από την«All Saints» ως το πρόσωπο της επόμενης συλλογής της για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017. Αυτό είναι το βίντεο της καμπάνιας: https://youtu.be/tKixsJcCBrI
lifo.gr

Related posts

Μοντέλο έγινε έξαλλο με τους followers της γιατί δεν της έκαναν like στο Ιnstagram

Στα 42 της, η Kate Moss παραμένει υπέροχη

Το μοντέλο του Instagram Natalie Roser

Leave a Comment