Γυναικα

6 όχι κολακευτικά πράγματα που οι γυναίκες κάνουν και οι άντρες… λατρεύουν!

Το τι θεωρείται αηδιαστικό ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες φυσικά διαφοροποιείται, αφού υπάρχει άλλη νοοτροπία για τα δύο φύλα και άλλες θεωρίες για το τι είναι ανεκτό και το τι όχι.

Υπάρχουν όμως ορισμένα πράγματα που από το θηλυκό γένος είναι καταδικάσιμα και αποφεύγονται όσο είναι εφικτό, από όλες τις εκπροσώπους του.

Έχετε σκεφτεί όμως, ότι όλα όσα θεωρούνται απαίσια και άσχημα από τις ίδιες τις γυναίκες για τον εαυτό τους, μπορεί να είναι άκρως γοητευτικά για τους άντρες;

Διαβάστε παρακάτω 6 πράγματα που οι γυναίκες κάνουν και σύμφωνα με αντρικό περιοδικό, τα αγόρια το λατρεύουν!

1. Η λαιμαργία: Οι περισσότερες γυναίκες θέλουν να δείχνουν μετρημένες με το φαΐ, όμως φαίνεται ότι οι άντρες τρελαίνονται να τις βλέπουν να τρώνε γρήγορα και με πολλή όρεξη.

2. Ο ιδρώτας: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα ιδρωμένο γυναικείο κορμί, είπαν στην έρευνα. Όμως άλλο αυτό και άλλο η βρωμιά, για αυτό και αν είναι να βρεθείτε με τον αγαπημένο σας, κάντε πρώτα ένα ντουζ, αφού σας δει.

3. Τα άλουστα μαλλιά: Αν είναι στη φυσική τους μορφή και είναι λίγο ανακατεμένα, τότε το αγόρι σας θα ξετρελαθεί. Άλλωστε το καθημερινό λούσιμο περισσότερο κακό τους κάνει, παρά καλό.

4. Οι βρισιές: Καλά μην αρχίσετε να μιλάτε και σαν λιμενεργάτης. Απλά την ώρα που έχετε τα νεύρα σας, το ύφος με το οποίο τις λέτε είναι αυτό που τρελαίνει έναν άντρα!

5. Η μέθη: Δεν είναι και πολύ ωραίο θέαμα γενικά, όμως όταν το ποτό σας ζαλίσει ελαφρά το βλέμμα σας μπορεί να γίνει απίστευτα ακαταμάχητο, ενώ είστε και πιο χαλαρές και ευδιάθετες.

6. Όταν λερώνεστε: Είτε από φαγητό, είτε από δουλειές που κάνετε ή γενικά από το οτιδήποτε λερωθείτε, θα θεωρηθείτε χαριτωμένοι από το αντρικό φύλο, γιατί θα του θυμίσετε… παιδάκι.
e-radio.gr

Related posts

Με καινούριο look η Ηλιάδη

Λύσεις για κάθε πρόβλημα ύπνου

Αν θεωρείς ότι το sex είναι σημαντικό σε μια σχέση τότε μη μπλέξεις με τον άντρα με αυτά τα 10 χαρακτηριστικά

Leave a Comment