Μοδα & Ομορφια

Οι 5 τρόποι για να φορέσεις τον συνδυασμό jean&λευκό T-shirt

λευκά μπλουζάκια μαζί με τα jeans είναι σαν το γιαούρτι με το μέλι, σαν τα μακαρόνια με τον κιμά, σαν την βάφλα με το παγωτό… δεν είναι ποτέ το ίδιο αν δεν συνοδεύει το ένα το άλλο. Έτσι και αυτός ο στυλιστικός συνδυασμός είναι «μισός» αν προσπαθήσουμε να τον χωρίσουμε και τον δούμε μεμονωμένα. Μιλάμε για δύο κομμάτια-κλειδί κάθε γκαρνταρόμπας τα οποία μαζί δίνουν το πιο διαχρονικά cool looks στην σύγχρονη ιστορία της μόδας.
Αυτό δεν σημαίνει όμως πως ακόμα και τέτοια all time classic outfits δεν πρέπει να τα ανανεώνουμε με «στυλιστικά, νέα τεχνάσματα» ώστε να δείχνουν πάντα φρέσκα, επίκαιρα και το σημαντικότερο… να μην βαριόμαστε και εμείς οι ίδιες όταν βλέπουμε την εικόνα μας στο καθρέφτη. Δες παρακάτω 5 καινούργια styling tips για να κάνεις update στον αγαπημένο μας συνδυασμό «jean + λευκό T-shirt» και ξεκίνα τους πειραματισμούς!
#1 Βάλε τακούνια

tak

Δεν υπάρχει κομψός τρόπος για να αναβαθμίσεις ένα τόσο απλό σύνολο. Φόρεσε ένα jean σε ίσια γραμμή, ένα κλασικό μπλουζάκι με λαιμόκοψη και ένα εντυπωσιακό ζευγάρι ψηλοτάκουνα και αμέσως θα ξεχωρίσεις… και «θα καταπλήξεις τα πλήθη», που έλεγε και ο Δημήτρης Χορν στην ταινία «Μια ζωή την έχουμε».
#2 Ρίξε ένα ελαφρύ πανωφόρι στους ώμους σου

panwfori

Αυτή δεν είναι μια στυλιστική συμβουλή που πρέπει να ακολουθήσεις τώρα που έχει έξω 40 βαθμούς κελσίου, αλλά τις λίγο πιο ψυχρές μέρες. Όταν, λοιπόν, το βράδυ στις διακοπές το παίρνεις μαζί το μπουφανάκι σου φρόντισε να είναι ωραίο, να έχει κάποια ιδιαίτερα στοιχεία -όπως κεντήματα, prints, έντονο χρώμα- και να το ρίξεις απλά στους ώμους σου περνώντας τα χέρια σου από μέσα του, αλά Balenciaga.
#3 Δοκίμασε να φορέσεις ένα baggy jean με sneakers

baggy

Δεν είσαι ο τύπος της γυναίκας που απολαμβάνει την ισορροπία πάνω σε δωδεκάποντα; Kανένα πρόβλημα! Υιοθέτησε μια πιο old school προσέγγιση στο θέμα του fashion upgrade και πόνταρε σε ένα loose jean μαζί με ένα ζευγάρι stylish αθλητικά, όπως είναι τα Nike Cortez ή τα Gazelle της adidas.
#4 Bάλε ένα ripped jean

ripped

Τα σκισμένα jeans δίνουν μία νότα φρεσκάδας και μια πιο street rebel προοπτική σε ένα, κατά τ’ άλλα, αναμενόμενο συνδυασμό.
#5 Επέλεξε ένα slogan T-shirt

sloggan

Ό,τι πιο «έξυπνο» μπορείς να κάνεις για να κάνεις την εμφάνισή σου να ξεφεύγει από τα συνηθισμένα. Μπορείς να βάλεις ένα με το retro logo ενός brand που μεσουρανούσε σε περασμένες δεκαετίες, αλλά και ένα με κάποιο αστείο quote. Και ξέρεις τι λένε… «όσο πιο ιντριγκαδόρικο το slogan, τόσο πιο sexy το κορίτσι που φοράει την μπλούζα».

Πηγή: queen.gr

Related posts

Ιδέες για ένα εντυπωσιακό χτένισμα στο ρεβεγιόν

Τα πιο στυλάτα biker jackets

Μακιγιάζ φρυδιών

Leave a Comment