Γυναικα

Μήπως ήρθε η ώρα να μείνετε μαζί?

Δεν έχει καμία σημασία αν η σχέση σου μετράει 6 μήνες ή 10 χρόνια. Αν πληρεί τις παρακάτω προδιαγραφές τότε να είσαι βέβαιη πως ήρθε η ώρα να μείνετε μαζί.

#1. Είστε στο ίδιο σημείο στη σχέση σας;
Πριν μετακομίσεις με τον σύντροφό σου καλό θα ήταν να κάνετε μια κουβέντα σχετικά με το σε ποιο σημείο είναι η σχέση σας; Σκέφτεται τον γάμο; Θέλει να κάνει άμεσα οικογένεια; Να θυμάσαι πως πρέπει να έχετε τα ίδια θέλω ή περίπου τα ίδια θέλω για να πετύχει η συγκατοίκηση.

#2. Δεν νιώθεις πίεση να μετακομίσεις
Η συγκατοίκηση είναι μια φάση στην πορεία της σχέσης ενός ζευγαριού που πρέπει να γίνεται λίγο αβίαστα. Αν ο σύντροφός σου σε πιέζει πολύ να μείνετε μαζί, μην το κάνεις αν εσύ δεν θες.

#3. Έχετε κάνει διακοπές μαζί
Δεν έχεις πάει διακοπές με τον σύντροφό σου; Μην περιμένεις άλλο! Πριν συγκατοικήσετε θα πρέπει οπωσδήποτε να έχετε περάσει κάποιες μέρες μαζί μόνο οι δυο σας σε κάποιο νησί μακριά από όλους και όλα. Μπορεί να μην καταλάβεις πολλά για τη συγκατοίκηση αλλά σίγουρα θα πάρεις μια πρώτη γεύση.

#4. Σέβεστε ο ένας τον χώρο του άλλου
Αν ο σύντροφός σου σέβεται τον χώρο σου τώρα που δεν μένετε ακόμα μαζί, τότε σίγουρα θα τον σεβαστεί και μετά τη συγκατοίκηση. Αν όμως, δεν δέχεται πως πρέπει να έχεις χώρο και χρόνο για τους φίλους και την οικογένειά σου, τότε πρέπει να κάνεις κάτι για αυτό. Αλλιώς με τη συγκατοίκηση η κατάσταση θα δυσκολέψει και άλλο.

#5. Οι τσακωμοί σας δεν είναι επικοί
Δεν υπάρχει πρόβλημα αν σε μια σχέση υπάρχουν διαφωνίες. Υπάρχει όμως σίγουρα πρόβλημα αν οι διαφωνίες αυτές δεν ξεπερνιούνται.

faysbook.gr

Related posts

One Night Stand : Οι ειδικοί το προτείνουν αναπιφύλακτα

Χωρίσατε; 4 λόγοι για τους οποίους θα επιστρέψει εκείνος κοντά σου!

Γνωστή ηθοποιός εμφανίστηκε χωρίς δόντι

Leave a Comment