Γυναικα

Σημάδια που δείχνουν ότι είσαι έτοιμη για το επόμενο βήμα

Με τα ενοίκια να αυξάνονται σε όλη τη χώρα, η ιδέα της συγκατοίκησης είναι μεν ένα σημαντικό βήμα, αλλά από την άλλη είναι και πιο δελεαστική από ποτέ. Πώς όμως να καταλάβεις αν η σχέση σου είναι έτοιμη για αυτό το σημαντικό βήμα;

Αυτά είναι τα καλύτερα σημάδια, για να καταλάβεις εάν ήρθε η ώρα να συγκατοικήσεις με τον σύντροφο σου.

1. Είσαι άνω των 23 ετών
Σύμφωνα με την TIME, όταν μετακομίζεις με κάποιον στην ηλικία των 23 ετών, τόσο πιθανότερο είναι να μείνεις μακροπρόθεσμα μαζί του. Σίγουρα δεν λέμε ότι πρέπει να συγκατοικήσεις με κάποιον ντε και καλά επειδή είσαι 23. Αντίθετα, λέμε ότι πρέπει να είσαι τουλάχιστον 23, πριν εξετάσεις το συγκεκριμένο βήμα.

2. Δεν αναζητάς μόνο κάποιον να μοιραστείς το ενοίκιο
Η πληρωμή του ενοικίου σε μισή τιμή είναι ιδανική, αλλά εάν η εξοικονόμηση χρημάτων είναι το μόνο κίνητρό σου για να προχωρήσεις σε συγκατοίκηση με κάποιον, ίσως είναι καλό να επιβραδύνετε τα πράγματα. Αυτό γιατί είναι λιγότερο πιθανό η σχέση να διαρκέσει, ειδικά αν είστε και οι δύο απελπισμένοι για τα χρήματα. Σου προτείνουμε να σκεφτείς πρώτα έναν συγκάτοικο.

3. Στεναχωριέσαι που αφήνεις πίσω την παλιά σου ζωή
Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα που πρέπει να το κάνεις μόνο αν είσαι ενθουσιασμένη. Παρόλα αυτά, κάποιο μέρος σας, όσο μικρό και να είναι αυτό, θα πρέπει να λυπάται που αφήνει το παλιό του σπίτι.

4. Έχετε συζητήσει ανοιχτά το μέλλον
Μερικές φορές, η απόφαση για συγκατοίκηση μπορεί να σημαίνει στον έναν σύντροφο ότι ο γάμος είναι το επόμενο βήμα, ενώ για τον άλλον να είναι απλά μια κοινή οικονομική απόφαση και να μην σκέφτεται καν το ενδεχόμενο του γάμου. Μπορεί να είναι δύσκολο να συζητήσεις τις προσδοκίες που έχεις για το μέλλον, αλλά είναι επίσης σημαντικό αν δεν θέλεις να απογοητευτείς.

5. Έχετε μιλήσει για τα χρήματα
Δεν θέλεις εκπλήξεις σε αυτόν τον τομέα. Είναι σημαντικό να έχεις μια ανοιχτή συζήτηση για τα χρήματα προτού προχωρήσεις στο επόμενο βήμα, ώστε να μην βρεθείς σε δύσκολη θέση εάν ο σύντροφος σου ξαφνικά δεν μπορεί να βρει τα μετρητά για να πληρώσει το ενοίκιο.

ipop.gr

Related posts

Ποια ηθοποιός κρύβεται πίσω από τη μάσκα;

Phoebe Tonkin η καυτή ηθοποιός που λατρέψαμε

Αμερική πήγε η Τζένη Μπαλατσινού

Leave a Comment