Γυναικα

Τρόποι για να ξεπεράσεις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ έναν χωρισμό

Όταν εξακολουθείς να έχεις συναισθήματα για κάποιον που προχώρησε στη ζωή του προτού προλάβεις να το κάνεις κι εσύ, δεν έχεις ιδέα πώς θα καταφέρεις να τον ξεπεράσεις! Το να «αναγκάζεις» τον εαυτό σου να σταματήσει να τον σκέφτεται και να αισθάνεται, φυσικά δεν είναι λύση. Δεν μπορείς να «κάνεις» τον εαυτό σου να μην νιώθει τίποτα, χρειάζεσαι χρόνο για να επεξεργαστείς τα συναισθήματά σου, αντί να τα βάζεις στο «off». Όμως, δεν χρειάζεται να δρας με βάση αυτά τα συναισθήματα, καθώς εάν επιχειρήσεις να προσεγγίσεις εκ νέου ένα άτομο που μόλις προχώρησε, απλά θα επιβεβαιώσεις την απόρριψη. Και δεν θα είναι ωραίο!

Και τι να κάνεις, λοιπόν;

 

Μην κάνεις τίποτα

Η καλύτερη συμβουλή μετά τον χωρισμό είναι να μην κάνεις τίποτα. Μην πιέσεις καταστάσεις και μην προσπαθήσεις ν’ αναγκάσεις τα πράγματα να είναι καλά. Όταν ο πρώην σου έχει προχωρήσει σε μια νέα σχέση, μπορεί να νιώσεις ότι το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις κι εσύ κάποιον. Όμως, εάν δεν πάρεις χρόνο με τον εαυτό σου και προχωρήσεις σε μια νέα σχέση για τους λάθος λόγους, τότε σίγουρα δεν θα πετύχει!

xwrismos

Φρόντισε τις πληγές σου
Κάθε σχέση και κάθε χωρισμός είναι ένα μάθημα. Φρόντισε τις νέες πληγές που απέκτησες απ’ τον χωρισμό σου μέχρι να θεραπευτούν και μην προσπαθήσεις να τις καλύψεις προσωρινά. Εάν δεν το κάνεις, κινδυνεύεις να κάνεις τα ίδια λάθη και στην επόμενη σχέση σου. Η διαδικασία της επούλωσης δεν είναι γραμμική και δεν μπορεί ποτέ να ολοκληρωθεί, αλλά πρέπει να ξεκινήσεις πρώτα απ’ όλα από εσένα!

symboules

Βρες κάτι που να δίνει νέο νόημα στη ζωή σου
Ένας καινούριος δεσμός, δεν σημαίνει απαραίτητα μια νέα σχέση. Μπορεί ένας φίλος, μια φίλη ή κάποιος με τον οποίο περνάς χρόνο μαζί χωρίς να έχετε σχέση, να δώσει νέο νόημα στη ζωή σου και να σε βοηθήσει να σταθείς ξανά στα πόδια σου. Αυτό φυσικά αφού έχει προηγηθεί ένα διάστημα κατά το οποίο έχεις δουλέψει με τον εαυτό σου και τα συναισθήματά σου. Όλοι χρειαζόμαστε ένα στήριγμα στις δύσκολες στιγμές, βρες το δικό σου και χτίσε την μετά τον πρώην σου ζωή σου.

sxeseis

 

Πηγή: ipop.gr

Related posts

Οι 5 αντρικές σκέψεις που δε θα παραδεχτούν ποτέ

Δείτε πως κυκλοφορεί αυτή η σέξι Κινέζα!

Charlie Riina: Από την παραλία έστειλε όλους σε παγωμένο ντούς !

admin

Leave a Comment