Ελένη-Καρακάση
ΜΜΕ Σοου Μπιζ Χωρίς κατηγορία

Ελένη Καρακάση: Τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν ακριβώς την περίοδο που συνέβησαν

 

 

«Τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν ακριβώς την περίοδο που συνέβησαν. Με δύο από τους καταγγελόμενους είχα συνεργαστεί», ανέφερε η ηθοποιός ΕΛένη Καρακάση.

Η ηθοποιός Ελένη Καρακάση μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή Πρωινό για όσα έχουν καταγγελθεί τις τελευταίες μέρες. Η δημοσφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις καταγγελίες για το χώρο του θεάτρου που έχουν συγκλονίσει το τελευταίο διάστημα.

«Μπορεί να ξέραμε ή να είχαμε ακούσει κάτι, αλλά δεν φανταζόμασταν το μέγεθος. Πραγματικά έχουμε σοκαριστεί. Για τους πρώτους που έχουν καταγγελθεί είχα ακούσει πράγματα. Όταν έκανε την καταγγελία η Ζέτα Δούκα και μετά η Κατερίνα Γερονικολού είχα μιλήσει στο Κεντρικό Δελτίο του ANT1.

Και τα δύο κορίτσια είναι φίλες μου, τα ήξερα τα γεγονότα που συνέβαιναν ακριβώς την περίοδο που συνέβησαν. Με δύο από τους καταγγελόμενους είχα συνεργαστεί.

Εμένα προσωπικά δεν είχε συμβεί ποτέ κάτι, είχε συμβεί στο ένα από αυτά τα άτομα να δω έκρηξή του, μια ένταση, δεν είχε σχέση με σεξουαλικό.

Υπήρχε λόγος να γίνει έκρηξη αλλά όχι σε αυτό το μέγεθος.

Με το άλλο άτομο, όταν τέλειωσε η συνεργασία μας, έμαθα αυτά που έγιναν από μια φίλη μου που της είχαν συμβεί. Τα κορίτσια τώρα βγήκαν και το είπαν δημόσια, ο χώρος τα ήξερε από συζητήσεις μεταξύ τους.

Για τη Ζέτα τα είχα μάθει από την ίδια, όπως και για την Κατερίνα, τα κορίτσια δεν το κράτησαν μυστικό για τον εαυτό τους. Ο χώρος τα ήξερεΕπιλέγεις με κάποιους ανθρώπους να μη δουλέψεις ξανά. Πολλές φορές αν δεν συμβεί σε εμάς, να μη το πιστέψουμε.

Όταν κάποιος σε καλεί σε ένα θέατρο για οντισιόν, δεν περιμένεις ότι θα σου συμβεί αυτά που έτυχαν στα κορίτσια. Νομίζω ότι δεν το περίμεναν, ότι θα ήταν μόνοι τους… », ανέφερε μεταξύ άλλων η Ελένη Καρακάση.
πηγή

Related posts

admin

«Με αποπλάνησε στη ντουζιέρα» !!! Δήλωσε η νταντά για τον Μπεν Άφλεκ.

Πρησμένα μάτια; Αυτός είναι ο τρόπος για να εξαφανίσετε άμεσα σακούλες και κύκλους!

Leave a Comment