zodia
Ζωδια

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021

 

 

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Πέμπτη 04 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Μπορείς να πάρεις μερικές χρήσιμες πληροφορίες μέσω φίλων ή δικτύων τώρα, καθώς ο Δίας και ο Ερμής συναντώνται στον κοινωνικό σου τομέα. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστείς τις γνώσεις σου με τους άλλους για ενθαρρυντικά νέα ή χρήσιμα σχόλια και εμπνευσμένες ιδέες.

Ωστόσο μια διέλευση Σελήνης – Άρη μπορεί να τραβήξει κάποιες απογοητεύσεις στην επιφάνεια. Συγκράτησε λίγο την ένταση που νιώθεις και μην ξεσπάς στον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, μια αξιόλογη γνωριμία προκύπτει από το πουθενά.

Ταύρος: Σήμερα μπορείς να βρεις καλές ιδέες, σχέδια ή αποφάσεις που σχετίζονται με τις ευθύνες, την εργασία ή τη φήμη σου. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να επιδιώξεις επαγγελματικές επαφές και συνδέσεις ή να μάθεις περισσότερα για τον τομέα και το αντικείμενό σου. Περιόρισε την ανυπομονησία που σου δημιουργεί η συνάντηση του Ερμή με τον Δία.

Θέλεις να μοιραστείς τις σκέψεις σου με τον αγαπημένο σου κι αυτό σας φέρνει πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, με την επικοινωνία σου να βελτιώνεται μπορείς να ελκύσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι: Θα μπορούσες πολύ καλά σήμερα να καταλήξεις σε μια επιτυχή συμφωνία ή να λύσεις ένα πρόβλημα που εμφανίστηκε τον Ιανουάριο. Η θετική ενέργεια ρέει και η καλή επικοινωνία ευνοεί τις σχέσεις με τους άλλους. Η σημερινή διέλευση Σελήνης – Άρη μπορεί να ενισχύσει την ανάγκη σου για ανεξαρτησία.

Διαχειρίσου την σωστά και μην προκαλείς εντάσεις κυρίως με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, το πλανητικό σκηνικό ευνοεί νέες γνωριμίες.

Καρκίνος: Μπορείς να βρεις χρήσιμες πληροφορίες για ένα προσωπικό θέμα ή να αποκτήσεις μια εικόνα για μια κατάσταση που σε βοηθά να προχωρήσεις μπροστά. Ο Ερμής και ο Δίας συναντιούνται στον 8ο ηλιακό οίκο σου ανοίγοντας το μυαλό σου σε κάτι που πιθανά σου είχε διαφύγει στο παρελθόν ή σε μια νέα ευκαιρία.

Είσαι σε πολύ καλή κατάσταση επίσης για να συζητήσεις εμπιστευτικά θέματα. Συμφωνίες που περιλαμβάνουν χρήματα ή υποστήριξη μπορούν να ληφθούν υπόψη ή να εξελιχθούν θετικά. Απόφυγε στιγμές έντασης με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, μην υποτιμάς νέες γνωριμίες.
πηγή

Related posts

Καλώς μας ήρθες Ιχθύ!

Ζώδια-προβλέψεις 16/10

Σε ποια ζώδια αρέσουν οι καυγάδες και ποια χάνουν την «μπάλα» όταν τσακώνονται;

Leave a Comment