71st Annual Golden Globe Awards - Arrivals
Σοου Μπιζ

Reese Witherspoon: Μαθαίνει στην μητέρα της πως λειτουργούν οι μεγαλύτερες εφαρμογές

Reese Witherspoon: Μαθαίνει στην μητέρα της πως λειτουργούν οι μεγαλύτερες εφαρμογές και γίνεται viral

Το να διδάξει κανείς στους γονείς του και σε άλλους ανθρώπους μεγαλύτερης ηλικίας πως να χρησιμοποιούν την τεχνολογία δεν είναι εύκολο επίτευγμα αυτές τις μέρες.

Και σύμφωνα με μια από τις τελευταίες δημοσιεύσεις της Reese Witherspoon στο Instagram, γνωρίζει αυτόν τον αγώνα καλύτερα από οποιονδήποτε.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, η σταρ του Little Fires Everywhere μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία με τη μαμά της, Μπέτυ, στον προσωπικό της λογαριασμό Instagram. Όπως επισημαίνεται στη λεζάντα της, η Witherspoon χρησιμοποίησε την ευκαιρία για να προσπαθήσει να κάνει τη μητέρα της να καταλάβει δημοφιλείς εφαρμογές κοινωνικών μέσων. «Τίποτα καλύτερο από τον ποιοτικό χρόνο μητέρας-κόρης που εξηγεί το TikTok, τα memes στο Διαδίκτυο και πώς λειτουργεί η εφαρμογή @reesesbookclub στη χαριτωμένη μου μαμά!» έγραψε.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε τις δυό τους να κάθονται είτε στο σαλόνι είτε στην τραπεζαρία, κοιτάζοντας το τηλέφωνο της Witherspoon και κάνοντας μαθήματα.

Και δεν είμαστε οι μόνοι που ταυτιστήκαμε με την ανάρτηση. Τα σχόλια κάτω από το post γέμισαν από θαυμαστές που έδειξαν την κατανόηση τους. Ένα άτομο έγραψε: «Oι stars είναι ακριβώς σαν εμάς», ενώ ένα άλλο πρόσθεσε, «Στην εποχή της μητέρας σας, δεν είχαμε όλες αυτές τις δυνατότητες διαδικτύου (ίσως ούτε καν το ίδιο το Διαδίκτυο). Είμαι βέβαιος ότι θα το πιάσει σύντομα»

Αυτή είναι η πρώτη φορά που έχουμε μια φωτογραφία της μητέρας της Witherspoon από τότε που η 44χρονη ηθοποιός μοιράστηκε ένα συγκινητικό αφιέρωμα προς τιμήν των γενεθλίων της μητέρας της, τον Αύγουστο. Σε εκείνη την ανάρτηση , η Witherspoon είχε δημοσιεύσει μια selfie καθώς και ένα παλιό απόκομμα εφημερίδας στο οποίο εμφανίζεται η μητέρα της που τότε εργαζόταν ως νοσοκόμα και μια φωτογραφία της φοιτητικής της ταυτότητα από τις Ιατρικές Μονάδες του Πανεπιστημίου του Τενεσί.

Related posts

Η ερωτική εξομολόγηση της Γκαγκάκη στον Κωστόπουλο και η ατάκα: «Η μάπα σου είναι ευνουχιστική»

Κρυφά ραντεβού έβγαινε η Ελένη με τον Ματέο

Η Halle Berry ανέβασε ένα post στον λογαριασμό της στο Instagram με μία φωτογραφία που έγραφε «Women don’t owe you shit».

Αλέξανδρος

Leave a Comment