Ανδρας

Το ντύσιμο του άντρα ανάλογα με την ηλικία

Είτε βρίσκεστε στο ξεκίνημά σας, είτε είστε ήδη ένας επιτυχημένος επαγγελματίας, έχετε σίγουρα διαπιστώσει ότι όσο μεγαλώνετε αυξάνονται και οι απαιτήσεις της γκαρνταρόμπας σας. Δεν γνωρίζετε τι χρώμα κοστούμι να διαλέξετε για να πάτε στην πρώτη σας συνέντευξη για δουλειά; Έχουμε όλες τις απαντήσεις, διότι το στιλ δεν έχει ηλικία, είτε είστε στα 20, τα 30, τα 40.

Στα 20
Η δεκαετία των 20 ίσως είναι η καλύτερη δεκαετία και σίγουρα νιώθετε -και έτσι είναι- ότι έχετε τη ζωή μπροστά σας. Μπορείτε να φορέσετε σχεδόν ό,τι θέλετε. Είναι όμως έτσι; Εμείς θα σας πούμε όχι, γιατί είναι δεκαετία της μετάβασης, από έφηβοι γίνεστε άντρες, κι αυτό δεν είναι εύκολο πράγμα σε κανέναν τομέα της ζωής, ούτε καν σ’ αυτόν του στιλ, αφού τώρα θα πρέπει να αρχίσετε το ψάξιμο και να το διαμορφώσετε. Με λίγα λόγια, είστε ένας ώριμος άντρας τώρα και το κλειδί για την εκμάθηση του πώς να ντύνεστε στα 20 σας μπορεί να συνοψιστεί σε δύο λέξεις: φτιάξτε ντουλάπα. Επενδύστε στην αγορά σημαντικών, διαχρονικών κομματιών που θα αποτελέσει το θεμέλιο της γκαρνταρόμπας σας για πολλά χρόνια στο μέλλον, εφόσον δεν αλλάξει δραματικά το σώμα σας.

ntisimo_eikosi

Στα 30
Έχετε περάσει τη δεκαετία των 20 και οι πειραματισμοί γύρω από το στιλ πρέπει να τελειώνουν, αφού ήρθε η ώρα να το «κλειδώσετε». Τώρα πια θα πρέπει να γνωρίζετε τι σας αρέσει όμως πλέον το κλειδί στα 30 είναι ότι θα πρέπει να επιλέξετε τις «ετικέτες» που ταιριάζουν στην προσωπική σας αισθητική και το σώμα σας. Όταν ξέρετε ακριβώς τι να βάλετε, τότε σίγουρα εξοικονομείτε χρόνο και ίσως ήρθε η ώρα να διαλέξετε κάποια κομμάτια από το διαδίκτυο, ακόμα και την ώρα της δουλειάς.

ntisimo_trianta

Στα 40
Όταν πρόκειται για ρούχα, υπάρχει μια θεμελιώδης διαφορά μεταξύ της «μόδας» και του «στιλ» και το κλειδί για τη δεκαετία των 40 είναι υπέρ του δεύτερου. Με λίγα λόγια, ήρθε η ώρα της φινέτσας. Τις δύο προηγούμενες δεκαετίες μάθατε αρκετά, ήρθε η ώρα να τα εφαρμόσετε, να φιλτράρετε τις γνώσεις που αποκτήσατε και να κάνετε ένα γερό ξεσκαρτάρισμα. Αυτό που είναι σημαντικό αυτή τη δεκαετία είναι η διατήρηση του σώματός σας, γιατί τότε πολλά από αυτά που αποκτήσατε τις δύο προηγούμενες δεκαετίες μάλλον θα σας είναι άχρηστα. Δώστε βάση στα αξεσουάρ, γιατί πραγματικά θα προσδώσουν στο στιλ σας.

ntisimo_saranta

Related posts

Οκτώ θερμαντικά ποτά και ροφήματα που θα σε κρατήσουν ζεστό

Πώς να παραμένεις ανά πάσα στιγμή κύριος των οικονομικών σου

4 Λόγοι για να κάνετε καθημερινά σεξ.

Leave a Comment