Μοδα & Ομορφια

5 λάθη που κάνεις με το κραγιόν σου και σου προσθέτουν χρόνια!

Καθώς μεγαλώνεις τα χείλη σου «χάνουν» το φυσικό τους κολλαγόνο. Κακά τα ψέματα, δεν έχεις τα χειλάκια που είχες στα 16 σου! Η φροντίδα των χειλιών σου πρέπει να μπει στην λίστα με τα καθημερινά σου DO! Τα χείλη είναι ένα εξαιρετικά ευαίσθητο μέρος του προσώπου και τα προβλήματα που παρατηρούνται σ’αυτά ποικίλουν: έντονη ξηρότητα, σκάσιμο και διχρωμία. Ξεχνάς το γεγονός, όμως, ότι αποτελούν και το πιο ελκυστικό μέρος του προσώπου σου! Επιπλέον, το μακιγιάζ των χειλιών είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας για την εικόνα τους! Το λάθος μακιγιάζ στα χείλη, όπως και το λάθος μακιγιάζ προσώπου, σου προσθέτουν δυστυχώς χρόνια!

Φύγαμε, λοιπόν, να δούμε 5 λάθη που κάνεις με το μακιγιάζ και σου προσθέτουν χρόνια! Φύγαμε να αποκτήσουμε….χείλη για φίλημα!

#1 Απέφυγε τα μολύβια χειλιών με πολύ σκούρες αποχρώσεις!

Για να προσθέσεις όγκο και να αυξήσεις το χρόνο διάρκειας του κραγιόν σου, χρησιμοποίησε ένα ουδέτερου χρώματος μολύβι πάνω από την εξωτερική άκρη των χειλιών σου. Προτίμησε μολύβι χειλιών σε ματ απόχρωση.

#2 Άπλωσε το περίγραμμα ακριβώς στην εξωτερική πλευρά των χειλιών σου!

Πολλές είναι οι γυναίκες που έχουν την εντύπωση ότι αν τραβήξουν το περίγραμμα των χειλιών 2 χιλιοστά παραπάνω από την κάθε πλευρά των χειλιών, θα αποκτήσουν αυτομάτως και σαρκώδη χείλη. Μέγα λάθος! Το αποτέλεσμα είναι, το λιγότερο, αποκρουστικό αφού το μολύβι χειλιών κάνει «μπαμ» από μακριά ότι βρίσκεται σε «λάθος σημείο»! Εφαρμόστε έτσι, ώστε το περίγραμμα των χειλιών σας να ταυτίζεται με το περίγραμμα του μολυβιού….διαφορετικά δύο λέξεις: πλαστικός χειρουργός!

#3 Προτιμήστε τα κραγιόν με ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις!

Μπορεί τα κραγιόν με σκουρόχρωμες αποχρώσεις να είναι must για τους χειμερινούς μήνες, η αλήθεια είναι, όμως ότι προσθέτουν χρόνια. Προτίμησε κραγιόν σε ζεστές αποχρώσεις του τριαντάφυλλου για να μιμηθείς το φυσικό χρώμα που έχουν τα χείλη στις νεαρές ηλικίες.

#4 Απέφυγε τα lipgloss!

Η αλήθεια είναι ότι τα glossy χείλη σου προσθέτουν αρκετά χρόνια! Προτίμησε τα ματ κραγιόν για καλύτερο αποτέλεσμα.

#5 Ξεχνάς να τα ενυδατώνεις!

Δεν γίνεται κάθε φορά που σε ρωτάει η κολλητή σου «τι καλλυντικά έχεις μαζί σου γιατί ξέχασα το νεσεσέρ μου;», να της απαντάς με τρεις λέξεις: μολύβι ματιών, ρουζ, κραγιόν! Βάλε στο νεσεσέρ σου ένα ενυδατικό προϊόν για τα χείλη σου! Τα καλά ενυδατωμένα χείλη πρέπει να είναι προτεραιότητα και δεν έχει σημασία τι εποχή του έτους είναι, όσο το καλοκαίρι με την έντονη ακτινοβολία έχουν μεγάλη ανάγκη για εντατική περιποίηση, τόσο και τους χειμερινούς μήνες από τις χαμηλές θερμοκρασίες.

Related posts

Τα τζιν θα εξαφανιστούν

Φτιάξε μάσκες για 7 διαφορετικά προβλήματα των μαλλιών με ότι έχεις στο ψυγείο σου!

Νερό ντεμακιγιάζ: Το must-have της περιποίησης

Leave a Comment