Μοδα & Ομορφια

Λάθη ομορφιάς

Παρακάτω θα δείτε διάφορους τρόπους περιποίησης που γίνονται λάθος.

Βγάζετε τα φρύδια σας όταν είστε πολύ κοντά στον καθρέφτη.
Είναι λογικό να κάθεστε πολύ κοντά στον καθρέφτη όταν βγάζετε τα φρύδια σας, έτσι ώστε να μπορέσετε να βγάλετε και την πιο μικρή τριχούλα. Αυτό όμως που καταφέρνετε είναι να φτιάχνετε τις λεπτομέρειες, χωρίς να βλέπετε εάν τα φρύδια σας είναι συμμετρικά ή στο σωστό σχήμα. Ο σωστός τρόπος για να βγάλετε τα φρύδια σας είναι να κάθεστε δίπλα σε ένα παράθυρο με έναν μεγάλο καθρέπτη. Θα βγάζετε μερικές τρίχες κοντά στον καθρέπτη και μετά θα απομακρύνεστε για να δείτε εάν το σχήμα τους είναι συμμετρικό.

Απλώνετε το makeup πριν απορροφηθεί η ενυδατική κρέμα.
Η λιπαρότητα που αφήνει στο δέρμα η ενυδατική κρέμα πριν προλάβει να απορροφηθεί, μειώνει την καλυπτική δράση του makeup, δημιουργώντας κοκκινίλες και κηλίδες στο δέρμα. Αφού απλώσετε την ενυδατική σας κρέμα καλό θα είναι να περιμένετε μερικά λεπτά μέχρι να απορροφηθεί και μετά να βάλετε το makeup σας.

Κάνετε πολύ ώρα ντους.
Μπορεί να είναι ιδιαίτερα απολαυστικό το να κάθεστε στη μπανιερά μέχρι να μουλιάσετε, αλλά με αυτό τον τρόπο θα καταφέρετε να απομακρύνετε τα λιπίδια και τα φυσικά έλαια της επιδερμίδας, τα οποία σφραγίζουν την υγρασία και προστατεύουν το δέρμα και τα μαλλιά. Καλό θα είναι να κάνετε ντους το πολύ για 10 λεπτά, χρησιμοποιώντας πάντα χλιαρό νερό και όχι πολύ ζεστό. Μη χρησιμοποιείτε καθημερινά scrub, καθώς μπορεί να αφυδατώσει την επιδερμίδα σας.

Παραμελείτε την περιοχή του λαιμού.
Όταν απλώνετε κρέμα, μη σταματάτε στο περίγραμμα του σαγονιού, αφού και η περιοχή του λαιμού χρειάζεται περιποίηση. Το δέρμα σε αυτή την περιοχή είναι πιο λεπτό και πιο επιρρεπές στο να αποκτήσει ρυτίδες και να γεμίσει πανάδες. Όταν απλώνετε την κρέμα προσώπου θα πρέπει να καλύπτετε και την περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ, αφού οι περισσότερες ενυδατικές κρέμες είναι κατάλληλες για αυτές τις περιοχές.

Related posts

Οι 5 τρόποι για να φορέσεις τον συνδυασμό jean&λευκό T-shirt

Μαθήματα στυλ από τη Jennifer Lopez: Πώς να δείχνεις σέξι, χωρίς να ντυθείς προκλητικά

Αποκτήστε πυκνά, φυσικά φρύδια με εύκολο τρόπο

Leave a Comment