Σοου Μπιζ

Brad Pitt: «Εμπιστεύομαι την Angelina με τη ζωή μου»

Ο Brad Pitt αποκάλυψε… πολλά.Με αφορμή την πρεμιέρα της νέας του ταινίας, «By The Sea», μίλησε στο V Magazine και φωτογραφήθηκε σαν άλλος… Robert Reford.

Pitt και Jolie, δέκα χρόνια μετά τη γνωριμία τους στο «Mr. and Mrs. Smith ετοιμάζονται να δουν ξανά τους εαυτούς τους ως ζευγάρι στην μεγάλη οθόνη.

-Πώς συνδύασαν τα γυρίσματα του ”By the Sea” με τον μήνα του μέλιτός τους;
«Ναι, δεν ήταν ο πιο σοφός τρόπος που θα μπορούσε να επιλέξει κανείς για να περάσει τον μήνα του μέλιτος. Από την άλλη μεριά όμως, το ότι αγωνιζόμασταν για να δημιουργήσουμε κάτι, μαζί, είναι ίσως η καλύτερη μεταφορά για να περιγράψει κανείς τι είναι ο γάμος…»

-Πόσο διαφορετική εμπειρία από το ”Mr and Mrs. Smith”;
«Δε θα μπορούσαν να απέχουν περισσότερο. Δεν είναι μία ταινία που συνάδει με το σύγχρονο τρόπο κινηματογραφικής αφήγησης ή διασκέδασης. Μοιάζει με ταινία του 70. Είναι ένα πιο ωμό σινεμά, ένας πιο ώριμος, σιωπηλός τρόπος να αφηγηθείς αυτή την ιστορία απώλειας – όλα όσα τρυπώνουν σε μία σχέση μετά το τέλος του ενθουσιασμού. Πόσο μεγάλη πρόκληση είναι η αγάπη…»

-Τι είδους σκηνοθέτης είναι η Angelina Jolie;
«Με ξάφνιασε και μένα τον ίδιο πόσο πολύ ευχαριστήθηκα το γύρισμα. Πόσο ευχάριστο μου ήταν να με σκηνοθετεί η γυναίκα μου. Είναι αποφασιστική, δυναμική, με εξαιρετικό ένστικτο και, αν μου επιτραπεί να το πω, πολύ σέξι σε αυτό το πόσο. Την εμπιστεύομαι με τη ζωή μου.»

-Πόσο τον έχει αλλάξει η πατρότητα;
«Στο τέλος της μέρας, το μόνο που είμαστε είναι γονείς. Μάς χαιρετούν τα υπέροχα, τρελά παιδιά μας στην πόρτα και συζητάμε για το πώς πέρασαν αυτά την μέρα τους ή εξασφαλίζουμε ότι θα πλύνουν τα δόντια τους πριν πέσουν για ύπνο…»

Related posts

Θα πρωταγωνιστεί σε πολεμικό δράμα η Αντζελίνα Τζολί;

Εβελίνα Παπούλια: «Εκεί είναι πολύ… δύσκολα »

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης βρέθηκε τα τελευταία 24ωρα σε άγρια κόντρα με το ΣΕΗ

Αλέξανδρος

Leave a Comment