Σοου Μπιζ

Ισόβια για τον δολοφόνο του Νίκου Σεργιανόπουλου

Οριστικά και αμετάκλητα την ποινή των ισόβιων δεσμών θα εκτίσει ο δολοφόνος του Νίκου Σεργιανόπουλου.

Ο Άρειος Πάγος απέρριψε την αίτηση του -Γεωργιανού στην καταγωγή- Δαυίδ Μουρτινέλι με την οποία ζητούσε να αναιρεθεί η σχετική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μουρτινέλι είχε δολοφονήσει τον Νίκο Σεργιανόπουλο με 21 μαχαιριές στις 3 Ιουνίου 2008, μέσα στο σπίτι του στο Παγκράτι.

Η δολοφονία

Ο Νίκος Σεργιανόπουλος βρέθηκε δολοφονημένος στις 4 Ιουνίου από την 30χρονη Αλβανή οικιακή βοηθό στην οποία είχε τηλεφωνήσει το προηγούμενο βράδυ, λέγοντάς της να πάει στο σπίτι του στην οδό Μετεώρων 14 στο Παγκράτι για να καθαρίσει.

Η γυναίκα άνοιξε κανονικά με το κλειδί της και βρήκε τον ηθοποιό πεσμένο στο δάπεδο του σαλονιού, στον πέμπτο όροφο, μέσα σε μία λίμνη αίματος. Έντρομη, κατέβηκε στην είσοδο της πολυκατοικίας όπου πήγε σε διπλανό κομμωτήριο και από εκεί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Όπως διαπίστωσε αργότερα ο προϊστάμενος της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης, ο θάνατος του 56χρονου ηθοποιού επήλθε γύρω στα μεσάνυχτα.

Ο δράστης, του κατάφερε αρχικά μία μαχαιριά στο νεφρό από πίσω και πιθανότατα την ώρα που γύρισε του κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα στον θώρακα, ενώ το πιο βαθύ τραύμα ήταν στο λαιμό.

Related posts

Η Εύη Βατίδου: «Δεν είναι εύκολο να συνυπάρξει κανείς μαζί μου»

Η «Queen B» Beyoncé γράφει ιστορία με το 28ο βραβείο της

Αλέξανδρος

Kris Jenner: Το πάρτι της απόλυτης χλιδής για τα 60ά της γενέθλια!

Leave a Comment