Σοου Μπιζ

Μπαμπάς ετών 68!

Ο λόγος για τον 68χρονο Ρόνι Γουντ και την 37χρονη σύζυγό του που περιμένουν δίδυμα.

Ο κιθαρίστας των Rolling Stones αν και είναι σε ηλικία που κανείς θα περίμενε να γίνει παππούς εκείνος περιμένει να γίνει μπαμπάς.Ο 68χρονος Ρόνι και η 37χρονη σύζυγός του Σάλι θα αποκτήσουν δίδυμα, τα οποία είναι να γεννηθούν γύρω στον Ιούνιο, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός τους.

«Δεν χρειάζεται να πω ότι είναι ενθουσιασμένοι και περιχαρείς για τα υπέροχα νέα» συμπλήρωσε ο εκπρόσωπος.

Ο Ρόνι και η Σάλι γνωρίστηκαν στο Theatre Royal όπου εκείνη εργάζονταν. Για περίπου εννέα χρόνια είχαν φιλικές σχέσεις, όμως το 2012 η θεατρική παραγωγός και ο Ρόνι σύναψαν σχέση.

Ο γάμος τους τελέστηκε πολύ σύντομα (ακόμα δεν είχαν κλείσει καλά καλά 6 μήνες σχέση), τον Δεκέμβριο της ίδιας χρονιάς, στο Λονδίνο, στο ξενοδοχείο Dorchester. Η Σάλι, λοιπόν, που μόλις είχε γίνει 34 ετών βρέθηκε με τέσσερα παιδιά, καθώς έγινε θετή μητέρα των παιδιών του Ρόνι. Τώρα περιμένει τα δικά της και αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ήδη γιαγιά εννέα εγγονιών.

Τα δίδυμα της οικογένειας Γουντ, μόλις με το καλό γεννηθούν, θα έχουν σχεδόν 40 χρόνια διαφορά με τον μεγαλύτερο ετεροθαλή αδελφό τους, τον Τζέσε, ο οποίος είναι ήδη παντρεμένος (με την συζυγό του Φέρνι Κότον) και πατέρας δύο παιδιών. Στα 36 και τα 30 τους είναι τα άλλα δύο παιδιά του Γουντ, τα οποία απέκτησε από τον γάμο του με τη δεύτερη σύζυγό του Τζο, ενώ έχει υιοθετήσει τον 41χρονο γιο που εκείνη είχε από προηγούμενο γάμο. Την εγκατέλειψε όμως το 2008 για χάρη της Ρωσίδας σερβιτόρας Εκατερίνα Ιβάνοβα, η οποία τότε ήταν 20 ετών. Μόλις πέρασε όμως ένας χρόνος πήραν διαζύγιο. Μετά τον γάμο του με την Ρωσίδα σερβιτόρα στη ζωή του μπήκε η Ανα Αραούγιο, ένα 34χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία, προτού τελικώς εκείνος καταλήξει στην αγκαλιά της σημερινής συζύγου του.

Related posts

Ποιος ανυπομονεί να τελειώσει η Μαρία Μπακοδήμου από το κομμωτήριο?

Μα τι μεταμόρφωση; Η star ξύρισε το κεφάλι της και έχει γίνει αγνώριστη

Η εξομολόγηση της Δάφνης Λαμπρόγιαννη για την υγεία της

Leave a Comment