Ανδρας

5 Τύποι γυναικών που ΔΕΝ πρέπει να παντρευτείς!

Όταν ψάχνεις το  «άλλο σου  μισό», υπάρχουν οι γυναίκες που είναι η τέλεια επιλογή για γάμο. Δυστυχώς υπάρχουν και οι τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις.

Γενικά το να βρεις την «τέλεια γυναίκα» είναι δύσκολη υπόθεση, πάντως ο γενικός κανόνας είναι να βρεις κάποια που δε ζητάει πολλά, αλλά θέλει να κάνει πολλά. Φυσικά, δεν εννοώ να κάνει μόνο για εσένα, αλλά και για τον εαυτό της.

Μια ανεξάρτητη γυναίκα είναι η καταλληλότερη σύζυγος. Και αφού το λύσαμε αυτό, πάμε στην άλλη πλευρά του νομίσματος. Ποιες είναι εκείνες που δεν πρέπει με τίποτα να παντρευτείς;

 

 

5 Τύποι γυναικών που πρέπει να αποφύγεις!

 

Η κακομαθημένη

gunaika-lefta-kakomathimenh

Μια γυναίκα που τα θέλει όλα δικά της και έχει μάθει να τα παίρνει, μάντεψε πως θα είναι εντός γάμου! Δυστυχώς, τέτοια στοιχεία συμπεριφοράς δεν αλλάζουν κι αυτό επεκτείνεται και όταν γίνει μητέρα. Τι εννοώ; Είτε θα θέλει να ξοδεύει μόνο για εκείνην και τίποτα για τα παιδιά ή θα θέλει να ξοδεύει άπειρα λεφτά για εκείνη και τα παιδιά και εσύ να μη δικαιούσαι τίποτα!

Μείνε μακριά της έχεις δεν έχεις λεφτά. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι αν δεν είχες, δε θα ήταν μαζί σου τώρα ή δε θα ήθελε να είναι.

 

Η τεμπέλα

gunaika-varietai-tempela

Συνήθως, η τεμπελιά με το να είναι κακομαθημένη πηγαίνουν μαζί, όχι όμως πάντα. Αλλά, ας επιστρέψω στο θέμα. Το είδος γυναίκας που βαριέται να κάνει οτιδήποτε, δε θα σε ικανοποιήσει ποτέ σε οποιοδήποτε τομέα.

Τι από όλα να σου πω; Για τις δουλειές του σπιτιού; Λογικά, θα τις κάνεις εσύ ή κάποια καθαρίστρια. Ή μήπως να μιλήσουμε για τις επιδόσεις της στο κρεβάτι; Άστο καλύτερα!

 

Η ασταθής

gamos-zeugari-thumwmeno

Αυτός ο χαρακτήρας γυναίκας είναι από τους πιο επικίνδυνους. Όταν ένας άνθρωπος είναι σταθερός συναισθηματικά, αντιδράει με τον ίδιο τρόπο σε παρόμοιες καταστάσεις. Προφανώς λοιπόν μια σταθερή γυναίκα, είναι αρκετά προβλέψιμη και πάνω- κάτω, ξέρεις πως να την αντιμετωπίσεις σε καλές ή κακές στιγμές.

Σκέψου τώρα την αντίθετη περίπτωση. Να γελάει κάποια στιγμή με μία πλάκα που της κάνεις και την επόμενη φορά να σου βγάζει μαχαίρι. Ε, δε νομίζω να θέλεις κάτι τέτοιο στη ζωή σου.

 

Η άπιστη

gunaika-apataei-apisth

Η απιστία πονάει πολύ σε οποιαδήποτε περίπτωση, είτε την κάνει άντρας είτε γυναίκα. Όταν το κάνει η γυναίκα βέβαια, υπάρχουν ελάχιστες πιθανότητες να κρατήσει μια σχέση. Κυρίως επειδή οι άντρες δε συγχωρούν εύκολα. Όπως και να χει, αν δεις ότι η γυναίκα που βγαίνετε απατάει συχνά, τρέξε μακριά!

 

Η εθισμένη

gunaika-ethismenh

 

Όσο καλή και να είναι μια εθισμένη γυναίκα, θα αγαπάει πιο πολύ τον εθισμό της από εσένα. Αυτό, θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σας.

Βέβαια αν πρόκειται για κάποια που έχει ξεπεράσει τον εθισμό της, θα είναι ότι καλύτερο σου έχει συμβεί. Κυρίως, γιατί θα γνωρίζει ότι με την προσπάθεια, την επιμονή και την υπομονή, μπορείς να καταφέρεις τα πάντα. Έτσι, θα σε υποστηρίζει και θα σε βοηθάει σε όλα!

Related posts

Τα σημερινά business plans που μπορούν να γίνουν αποδοτικά από αύριο κιόλας

Το νέο κομψοτέχνημα της Panerai δεν έχει σχέση με «μαϊμούδες»

Tα tips που θα την κάνουν να θέλει συνέχεια να σου γυρίζει την πλάτη

Leave a Comment