Σοου Μπιζ

Στα δικαστήρια η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ!

Η Άμπερ Χερντ, η σύζυγος του Τζόνι Ντεπ, θα βρεθεί στα δικάστήρια, αφού όπως ανακοίνωσε σήμερα το δικαστήριο της πολιτείας του Κούινσλαντ στην Αυστραλία είχε φέρει στη χώρα τους αγαπημένους σκύλους του ζεύγους Πίστολ και Μπου χωρίς να τους έχει δηλώσει στις αρχές. Με την πράξη αυτή η Αμερικανίδα ηθοποιός παραβίασε τους νόμους περί καραντίνας που ισχύουν στην Αυστραλία.

Η δίκη έχει οριστεί στις 18 Απριλίου, όπως αναφέρει υπέυθυνος του δικαστηρίου και είναι υποχρεωτική η παρουσία της Άμπερ εκεί.

Όλα ξεκίνησαν τον Μάιο, όταν ο Ο Τζόνι Ντεπ βρισκόταν στην Αυστραλία για τα γυρίσματα της ταινίας “Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Παραμύθια”. Τότε είχε βγεί μέχρι και ο υπουργός Γεωργίας της χώρας και απείλησε τα αγαπημένα σκυλάκια του ζευγαριού με ευθανασία καθώς έπρεπε να γυρίσουν στην χώρα τους, όπως επισήμανε. Η Άμπερ δεν το άφησε να περάσει έτσι και δήλωσε ότι λυπάται πολύ που “μέλη της κυβέρνησης” χρησιμοποίησαν το διάσημο ζευγάρι για να αποκτήσουν δημοσιότητα.Παρόλα, αυτά λίγες μέρες μετά τα σκυλάκια επέστρεψαν στις ΗΠΑ.

Γενικά, οι Αυστραλοί είναι πολύ αυστηροί όσον αφορά τα μέτρα καραντίνας που επιβάλλουν στα ζώα από το εξωτερικό προκειμένου να αποφείγουν την εισαγωγή διάφορων ασθενιών στην χώρα.

Related posts

Ποιον ηθοποιό απέρριψε ο Κούνδουρος γιατί είναι… ωραίος;

Ενός λεπτού σιγή από την Άντζελα Δημητρίου για τον Παντελίδη

Emma Watson: Διατηρεί “στενούς” δεσμούς με την ταινία Harry Potter.

Leave a Comment