Ανδρας

Ποιο στυλ ανδρικών ρούχων να επιλέξεις ανάλογα με την ηλικία σου!

Ένα από τα λάθη που κάνουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες, είναι πως επιλέγουν ρούχα και στυλ ντυσίματος το οποίο τους αρέσει, αλλά δεν ταιριάζει και τόσο με την ηλικία τους. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις πως να ντυθείς, ώστε να μην νιώθεις ούτε πολύ μεγάλος ούτε πολύ μικρός με αυτά που φοράς!

Τα ρούχα σου θα πρέπει να αναδεικνύουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα σου. Σε καμία περίπτωση δεν θέλεις να κοιτιέσαι στον καθρέφτη και να αντικρίζεις έναν ηλικιωμένο άνδρα, ενώ είσαι μόλις 30. Αν θέλεις λοιπόν το στυλ σου να συμβαδίζει με την ηλικία σου, στην συνέχεια θα βρεις τις καλύτερες συμβουλές αντρικού ντυσίματος.

 

Πως να ντυθείς  με βάση την ηλικία σου

 

Συμβουλές ντυσίματος για άνδρες ηλικίας 35+

andriko ntisimo tips

Τα chino παντελόνια είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις, ώστε να έχεις ένα κομψό στυλ. Υπάρχει μια τεράστια γκάμα χρωμάτων μέσα από την οποία μπορείς να επιλέξεις και το θετικό με τα συγκεκριμένα παντελόνια είναι πως ακόμη και ένα απλό λευκό t-shirt να φορέσεις, δεν θα δείχνει το outfit σου και τόσο casual, όσο θα έδειχνε με ένα jean.

Σίγουρα θα πρέπει να αποφύγεις τα skinny jeans, μιας και είναι αρκετά νεανικά κομμάτια. Αντ” αυτού επέλεξε ένα σκούρο μπλε τζιν το οποίο θα στενεύει στο τελείωμα.

simvoules antrikou ntisimatos

Όσο για τις μπλούζες, ακόμη και αν σου αρέσουν τα t-shirts με στάμπες θα πρέπει να τα απομακρύνεις από την ντουλάπα σου. Στην συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα ταιριάζουν περισσότερο τα πιο απλά και μονόχρωμα κομμάτια. Βασικό είναι να ψάχνεις μπλούζες που θα αναδεικνύουν και θα κολακεύουν το σώμα σου.

Επιπλέον, απέφυγε τα μπλουζάκια με V λαιμόκοψη και περιορίσου στα πιο κλειστά στον λαιμό. Πάνω κάτω τα ίδια ισχύουν και για τα πουκάμισα, όσο πιο απλό τόσο το καλύτερο!

 

Συμβουλές ντυσίματος για άνδρες ηλικίας 25 – 35

adrika rouxa vasi ilikia

Εδώ τώρα τα skinny jeans είναι τα ιδανικά, καθώς όπως αναφέραμε και προηγουμένως, είναι νεανικά και δείχνουν το σώμα ακόμη πιο αδύνατο και ελκυστικό. Φυσικά, μπορείς να πειραματιστείς επιλέγοντας αρκετά διαφορετικά χρώματα. Το μαύρο δεν είναι το μόνο χρώμα που θα κάνει πιο στυλάτο το look σου, οπότε κάνε πιο τολμηρές επιλογές.

adrika mplouzakia

Στις μπλούζες τώρα δεν υπάρχουν και πολύ περιορισμοί. Αν σου αρέσουν τα πουκάμισα με μοτίβα, υπάρχει χώρος στην γκαρνταρόμπα σου για τέτοιου είδους επιλογές, αρκεί όμως να κάνεις προσεκτικές επιλογές και να μην επιλέγεις κραυγαλέα σχέδια. Τα ιδανικά είναι τα καρό και τα ριγέ πουκάμισα.

Από την άλλη πλευρά μπορείς να φοράς και τα κοντομάνικα μπλουζάκια με τα logo, φροντίζοντας όμως το σχέδιο να είναι απλό και όχι παραφορτωμένο.

 

Συμβουλές ντυσίματος για άνδρες ηλικίας 18 – 25

neanika andrika rouxa

Εσύ που είσαι κάτω από 25, έχεις πολλές περισσότερες επιλογές. Μπορείς να φορέσεις τα σκισμένα σου τζινάκια ή jean με ξεβάμματα, αλλά και στενά παντελόνια ή παντελόνια τα οποία είναι πιο φαρδυά στον καβάλο και πιο εφαρμοστά στο τελείωμα.

Απλά να θυμάσαι πως αν διαλέξεις κάποιο αρκετά εκκεντρικό παντελόνι, τότε σίγουρα η μπλούζα σου θα πρέπει να είναι σε αρκετά απλό στυλ.

tips antrika rouxa

Αν σου αρέσει να κάνεις τολμηρές επιλογές, τότε το καλύτερο θα ήταν να γίνουν στις μπλούζες που φοράς. Πειραματίσου με το στυλ σου, επιλέγοντας έντονα χρώματα και σχέδια. Μην ξεχνάς όμως να βρίσκεις ρούχα τα οποία θα αγκαλιάζουν το σώμα σου, ώστε να δείχνουν ακόμη πιο εντυπωσιακά επάνω σου.

Related posts

Φωτογραφία από την παιδική του ηλικία αποκάλυψε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης

Το περιοδικό Lui φωτογράφισε γυμνόστηθη τη Rita Ora

Justin Bieber: Έβαλε τα κλάματα στα μουσικά βραβεία MTV!

Leave a Comment