Γυναίκες Μοντέλα Μοντελα

Μοντέλα φωτογραφίζονται με επικίνδυνα σαλάχια

Μια τολμηρή φωτογράφιση από τον Καναδό Christian Coulombe, ειδικό στις υποβρύχιες φωτογραφίσεις

Τρία τολμηρά και καλλίγραμμα μοντέλα, είκοσι επικίνδυνα σαλάχια και ο υπέροχος βυθός της Γαλλικής Πολυνησίας, στο Νότιο Ειρηνικό, είναι το σκηνικό που επέλεξε ο Καναδός φωτογράφος Christian Coulombe, ειδικός στις υποβρύχιες φωτογραφίσεις.

Με κίνδυνο της ζωής τους τα τρία μοντέλα πλησιάζουν τα σαλάχια ενώ το ένα από αυτά φωτογραφίζεται με ένα σαλάχι στην πλάτη! Είναι πραγματικά άξιο απορίας το ότι τα μοντέλα δεν φορούν, παρά μόνο τα μικροσκοπικά μπικίνι τους, αφού τα σαλάχια είναι σαρκοβόρα ψάρια με θανατηφόρο δηλητήριο στην άκρη της μακριάς ουράς τους.

Από τσίμπημα σαλαχιού έχασε την ζωή του ο Αυστραλός Στιβ Άιρβιν, γνωστός ως «Κροκοδειλάκιας», το 2006, όταν κινηματογραφούσε ντοκιμαντέρ για την εκπομπή του στην τηλεόραση.

salaxia4

Ο 55χρονος φωτογράφος Christian Coulombe δήλωσε ότι τα σαλάχια είναι ευγενικά πλάσματα που τους αρέσει η επαφή με τους ανθρώπους και τόνισε ότι το πρότζεκτ της συγκεκριμένης υποβρύχιας φωτογράφισης «Κορίτσια στον ωκεανό με άγρια ζώα» ήταν κάτι που πάντα ήθελε να κάνει από όταν άρχισε την ενασχόληση με την υποβρύχια φωτογράφιση.

ImageHandler (1)

ImageHandler (2)

Related posts

Ελληνικό σοκ με Alexis…

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ η Gisele

Η Ναόμι Κάμπελ στα 45 της μόνο με τα εσώρουχα

Leave a Comment