Ανδρας

Τα ρούχα που θα μπουν στην ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα σου και πώς να τα συνδυάσεις

Ο David Beckham διαλέγει αυτά που θα φορέσεις όταν βγάλει ήλιο

 

Όταν ο Beckham παραδίδει μαθήματα στυλ, όλοι οι υπόλοιποι τον παρατηρούμε με προσοχή. Με αφορμή, λοιπόν, την ανοιξιάτικη συλλογή των H&M, ο πιο διάσημος Βρετανός επέλεξε επτά εμφανίσεις σύμφωνα με τις νέες τάσεις, τις φόρεσε και κάπως έτσι υπέδειξε τους καλύτερους τρόπους για να ντυθείς με το που ανοίξει ο καιρός.

Η Καπαρντίνα

Ο Beckham την υπερασπίζεται ως ένα από τα κλασικά κομμάτια της σεζόν και προτείνει τον πιο εύστοχο τρόπο να τη συνδυάσεις: με τζην και λευκό λεπτό φούτερ ή πουλόβερ.

Το φωτεινό κοστούμι

Σε tan (μπεζ) απόχρωση θα κάνει τη διαφορά. Φρόντισε να εφαρμόζει αναλόγως.

Το Harrington μπουφάν

Κάποιος προφητεύει πως το κλασικό κοντό αδιάβροχο μπουφανάκι με το φερμουάρ και τις δύο απλές εξωτερικές τσέπες θα έχει την τιμητική του την προσεχή άνοιξη. Από τα πλέον απαραίτητα ρούχα.

Blazer συν μαρινιέρα

Και τα δυο τους εδώ και καιρό έχουν έρθει για να μείνουν. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνδυαστούν η μια από τις ρίγες να ταυτίζεται με την απόχρωση του blazer.

Το λευκό τζην

Από τα highlights. Φτιάξ’ του αντίθεση μ’ ένα navy t-shirt.

Η μόνη φόρμα που θα φορέσεις

Είναι σε στενή γραμμή, βολεύει εντός κι εκτός σπιτιού και προτείνεται με μονόχρωμο φανελάκι στο ίδιο ακριβώς χρώμα. Τα t-shirt με τις στάμπες και τις έντονες γραμματοσειρές έχουν υποχωρήσει αρκετά.

Τζην με τζην

Το διπλό denim παραμένει ένας καλός συνδυασμός, αρκεί να είναι στην ίδια απόχρωση και την αλληλουχία του να σπάει ένα μονόχρωμο φανελάκι.

Related posts

Οι ανδρικοί κότσοι αποκτούν αξεσουάρ.

Πόσο άντρας νιώθεις στην παρέα σου όταν γίνεσαι σεξιστής;

Φέτος είναι η χρονιά των πολύ άνετων και αιφνιδιαστικά στυλάτων lounge pants

Leave a Comment