Σοου Μπιζ

Τάμτα: «Δεν ξέρω τι είναι το ιδανικό…»

Τάμτα: «Δεν ξέρω τι είναι το ιδανικό…»

Ένα πρόσωπο προβολής μπορεί να ελέγξει την προσωπική του ζωή; Τι πιστεύει η Τάμτα;

«Όχι απόλυτα. Ο κόσμος πάντως γνωρίζει λιγότερες σχέσεις από αυ¬τές που έχω κάνει. Η κόρη σου ξέρει πολύ λιγότερες από αυτές που έχεις κάνει; Τώρα αυτό ακούγεται λες και έχω κάνει τρέλες» τόνισε στο ΕΓΩ.

-Έχεις κάνει;

«Όχι, τρέλες δεν έχω κάνει, απλά έχω υπάρξει πολύ προσεκτική. Θα ήταν αστείο να μην έχω φλερτάρει ή να μην έχω βγει ραντεβού τόσα χρόνια μετά τον Γρηγόρη (σ.σ: Πετράκο).»

-Τα συζητούσες όλα με την Αννυ;

«Όχι σε καμία περίπτωση. Πρώτα έπαιρνα το χρόνο μου να δω αν ήταν όντως κάτι σημαντικό. Τα ση-μαντικά τα συζητούσα. Δεν είμαι εύκολη συναισθηματικά και υπάρχουν φορές που δεν ανοίγομαι εύκολα ούτε στον εαυτό μου.»

– Τι είναι ιδανικό για σένα;

«Δεν ξέρω τι είναι το ιδανικό. Αν ρωτήσεις άλλες γυναίκες, κάποιες θα σου πουν η συντροφικότητα, το ρομάντζο, το παραμύθι. Εγώ δεν είμαι τόσο ρομαντικό κορίτσι. Παρ’ όλα αυτά θεωρώ πολύ σημαντικό το κομμάτι της συντροφικότητας, καθώς και το να υπάρχει μια υγιής σχέση.

-Οπότε έψαχνες ένα ρομαντικό σύντροφο για να σε ισορροπήσει; Στον έρωτα ψάχνουμε το ίδιο με μας ή αυτό που μας συμπληρώνει;

«Θα σου πω τι γίνεται στη δουλειά και κάνε τον παραλληλισμό. Στη δουλειά είμαι πολύ προσγειωμένη. Όταν μου προτείνεται κάτι, το περνάω από το φίλτρο του ρεαλισμού και γενικά είμαι πολύ πραγματίστρια. Οι άνθρωποι που έχω δίπλα μου είναι το ακριβώς αντίθετο, οπότε καταλήγουμε κάπου στη μέση και έτσι βρίσκεται μια ωραία ισορροπία.»

-Το ίδιο γίνεται και στη ζωή σου;

«Ναι. Αν ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου ήταν εσωστρεφής, τότε θα καθόμασταν να κοιταζόμασταν και δεν θα έλεγε κανείς μια όμορφη κουβέντα. Θα περίμενε ο ένας από τον άλλο.»

Related posts

Γιώργος Μαυρίδης: Η ενόχλησή του και το μήνυμά του στα social media

Έλλη Κοκκίνου: «Δεν βιάζομαι να παντρευτώ και να κάνω παιδί»

Προσπάθειες επανασύνδεσης για το διάσημο ζευγάρι; Δείτε την μυστηριώδη φωτογραφία

Leave a Comment