Ανδρας

Τα πιο προχωρημένα μαλλιά, όπως τα είδαμε στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

10 τολμηρές τάσεις στο ανδρικό κούρεμα

 

Ως γνωστόν από τις πασαρέλες των κυρίαρχων Fashion Weeks του πλανήτη δεν ξεπηδούν μόνο τα ρούχα, τα παπούτσια και τα αξεσουάρ που φιλοδοξούν να γίνουν η επόμενη μόδα, αλλά και οι νέες τάσεις στα μαλλιά. Το κούρεμα/χτένισμα που θα «φορέσεις» είναι πολύ πιο καθοριστικό και μόνιμο από μια μπλούζα ή ένα παντελόνι, προφανώς.

Η τελευταία εκδοχή της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης λοιπόν, έχει να προσφέρει πολύ υλικό όσον αφορά το ανδρικό κούρεμα. Δέκα από τις πιο προχωρημένες και σε κάποιες περιπτώσεις τολμηρές προτάσεις των επαγγελματιών του χώρου ακολουθούν…


10.

Μοντέρνο Ροκαμπίλι

1-krammer-stoudt-1454518286_hq9y

Η μετεξέλιξη του χαρακτηριστικού αλήτικου κουρέματος που έκανε τους γονείς της δεκαετίας του ’50 να κυνηγάνε τους γιους με τα ψαλίδια. Σφιχτό στα πλαϊνά, ανέμελο και λίγο πιο μακρύ στην κορυφή, απαιτεί τα χέρια ενός έμπειρου κουρέα και τα σωστά προϊόντα ώστε να δείχνεις περιποιημένος και όχι κολλημένος από τον ιδρώτα: Gel serum και σπρέι για όγκο.


9.

Ανεμοδαρμένα Μήκη

2-krammer-stoudt-1454518496_gr6q

Μακρύ, πολυεπίπεδο, δύσκολο, με όγκο στο πίσω μέρος (που δεν φαίνεται τώρα λόγω του καπέλου). Ταιριάζει στο πρόσωπό σου αν έχεις γωνίες και είσαι νιάτο. Ενδείκνυται για ίσιο μαλλί και σουλουπώνεται με σπρέι στις ρίζες για όγκο και ένα ξηρό προϊόν για ματ τελείωμα στις άκρες.


8.

Εισβολή Δυτικών

3-entry-3-1454518727_81fv

Μισό Βρετανικό/ μισό Αμερικάνικο λουκ που για άλλη μια φορά θυμίζει κάτι πολύ κλασικό. Η δεκαετία του ’60 σ’ ένα κεφάλι. Προσδίδει γοητεία και τονίζει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Αν το θες, βγαίνοντας από το κομμωτήριο βεβαιώσου ότι έχεις μαζί σου πηλό και foundation mist (ζήτα το έτσι).


7.

Ο νεο-raver

4-plac-1454519080_yvgn

Στα 3/4 ελαφρώς ξυρισμένο και το υπόλοιπο φερμένο μπροστά. Πολύ νεανικό κούρεμα, βγάζει και μια αντίδραση, μια ανεμελιά, αλλά μην περιμένεις να σε παίρνουν και πάρα πολύ στα σοβαρά. Αν επιμένεις, σέταρέ το με μια ματ πάστα.


6.

Ο dandee frontman

6-entry-6-1454519334_vhah

Επηρεασμένο από τη στιλιστική κουλτούρα της μπάντας, ίσως και του skating αυτό το κούρεμα ξεκινά με αποφασιστικότητα από την κορυφή,δείχνει εξαίσια σε μακρόστενο κεφαλάκι, αλλά εμποδίζει λίγο στην όραση, άσε που δεν σε αναδεικνύει αν το τακτοποιείς πίσω από τ’ αυτιά. Δίνει πολύ στυλ, αλλά έχει τίμημα. Και θέλει styling ιδανικά με pomade (το οποίο έχει κάνει comeback) ή κερί.


5.

Αναγέννηση reloaded

9-entry-9-1454520070_8px1

Κάπως υπερβολικός ο τίτλος, το αναγνωρίζουμε, ωστόσο παραδεχτείτε ότι αυτό το κοντοκουρεμένο, ατημέλητο μαλλάκι φέρνει λίγο στη χαρακτηριστική κουπ που συναντάμε σε πορτρέτα της Αναγέννησης. Θέλει πιστολάκι, λεπτή τρίχα και σπρέι για styling.


4.

Ο mister Sleek

10-entry-10-1454520242_kpvs

Μακρύ, βγαλμένο επίσης από μια άλλη εποχή, τότε που το τζελ ήταν το No1 προϊόν για τα μαλλιά. Στρώνει μόνο με τέτοιο, είναι η αλήθεια.


3.

Το μαλλί του DJ

12-entry-12-1454520491_bzy2

Μεσαία μήκη και προς τα πίσω, τονισμένη κορυφή σε αυστηρά ίσια τρίχα. Ένα κούρεμα που δείχνει εξαιρετικά σε ανοιχτόχρωμο μαλλί.Συστήνεται σπρέι και pomade.


2.

Το μίνιμαλ σγουρό

13-robert-james-2-1454520613_8qrq

Κοντοκουρεμένο μαλλί, με πολύ μαζεμένα τα πλαϊνά και έμφαση στην κορυφή που ουσιαστικά μαρτυράει πως σ’ αυτό το κεφάλι φυτρώνουν πολύ σγουρές τρίχες. Προσοχή με το μήκος εκεί ψηλά, πρέπει να σβήνει ωραία στο πλάι. Θα χρειαστείς κρέμα και σπρέι.


1.

Ο urban surfer

16-entry-16-1454520911_fsvz

Μακρύ ολόισιο μαλλί, σε ένα μήκος με ένταση στις άκρες για όσους σκέφτονται να τα μακρύνουν. «Σβήνει» με κρέμα conditioner για τα ατίθασα μαλλιά.


 

Related posts

Μια ελληνική εφαρμογή για να κλείσεις γηπεδάκι τη μέρα και την ώρα που θέλεις εσύ και η παρέα σου.

Οι ψυχολογικές αντιδράσεις του μελλοντικού πατέρα…

Ιαπωνία: Νοίκιασε έναν μεσήλικα άνδρα

Leave a Comment