Ανδρας

Μια ανταπόκριση από το 7ο διεθνές τουρνουά beach volley για μοντέλα

Το πιο σέξι πρωτάθλημα του κόσμου

 

Προσπάθησε απλώς να το κάνεις εικόνα: Ένα τουρνουά beach volley, στο οποίο συμμετέχουν αποκλειστικά όμορφα μοντέλα. Βάλε στην εικόνα τα μπουστάκια, τα αθλητικά σλιπάκια, την άμμο να κολλάει σε καλογυμνασμένους γλουτούς, τοποθέτησέ τα όλα αυτά στο Miami που έχει κάνει συμβόλαιο διαρκείας με την ηλιοφάνεια και τις υψηλές θερμοκρασίες και θα έχεις μια καλή αίσθηση για το τι συνέβη στο 7ο ετήσιο πρωτάθλημα για μοντέλα που μόλις ολοκληρώθηκε.

Στην πιο σέξι αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, κάθε πρακτορείο μοντέλων που σέβεται το αθλητικό πνεύμα κατεβάζει την ομάδα του και τη ρίχνει στην άμμο για την ομορφιά του αθλήματος και μόνο. Μεγάλο τρόπαιο δεν υπάρχει, φιλανθρωπικός σκοπός στο φόντο δεν υπάρχει, εμπορική εκμετάλλευση δεν υπάρχει, αλλά υπάρχουν κορίτσια. Μερικά από τα πιο όμορφα κορίτσια του πλανήτη, έτοιμα να ιδρώσουν και να τα δώσουν όλα. Κι αυτό είναι αρκετό για να κανονίσεις ένα ταξιδάκι του χρόνου τέτοια εποχή για τη Φλόριντα προκειμένου να παρακολουθήσει το επόμενο ετήσιο Model Volleyball Tournamet.

Και για να μην έχεις μόνο την εικόνα στο μυαλό σου, σου δίνουμε και μερικές εικόνες από τη φετινή διοργάνωση:

Όπως σε κάθε αθλητική διοργάνωση, υπήρξε ομαδικό πνεύμα. Και μπόλικα αθλητικά σώματα.

Όλες οι ομάδες έδωσαν όρκο νίκης.

Εκτός από καρφωμένα βλέμματα είχαμε και καρφιά.

Μιλάμε για μια διοργάνωση στην οποία οι «όμορφες» παρουσίες είναι παντού. Στις κερκίδες, στην άμμο, στις καντίντες, στα εισιτήρια.

Μέχρι και η Nina Agdal ήταν εκεί.

Οι νικήτριες έφυγαν με το Κύπελλο.

Κι εμείς με τις καλύτερες εντυπώσεις. Και του χρόνου…

Related posts

Οι μεγαλύτερες και πιο αστείες αντρικές απορίες σχετικά με τη γυναικεία μόδα

Τι εννοεί μια γυναίκα όταν σε λέει «γλυκούλη»

Τι πρέπει να έχεις πάντα στο μυαλό σου πριν διαλέξεις το επόμενο gadget.

Leave a Comment