Σοου Μπιζ

Κούλλης Νικολάου: «Έχω συναντήσει μόνο δυσκολίες! Αυτές όμως μας μεγαλώνουν»

Όπως ανακοίνωσε ο Κούλλης Νικολάου το Μπρούσκο πήρε το «πράσινο φως» για τέταρτη σεζόν. Τι πιστεύει πως είναι αυτό που κάνει τον κόσμο να ζητά και άλλη χρονιά τη σειρά;

«Αυτά που έκαναν το Μπρούσκο-πιστεύω-να δέχεται τόση αγάπη από τον κόσμο είναι πρακτικά το καλό σενάριο, η καλή σκηνοθεσία και το γεγονός ότι ήταν απόφαση μας να ανεβάσουμε και να δώσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε επίπεδο παραγωγής, με πολλά εξωτερικά γυρίσματα, σε δύσκολες συνθήκες, με πολλούς και καλούς ηθοποιούς, προσεκτικά επιλεγμένους, κερδίζοντας καλές ερμηνείες. Η ομαδικότητα και το πάθος όλων είναι σίγουρα σημαντικό στοιχείο!» τόνισε στο Mytv.

-Από τη θέση του παραγωγού έχετε συναντήσει δυσκολίες στην υλοποίηση της σειράς; Πώς τις αντιμετωπίζετε;

«Μόνο δυσκολίες! Αυτές όμως μας μεγαλώνουν και μας κάνουν να δουλεύουμε σε μια απαιτητική παραγωγή, στην πιο δύσκολη εποχή, τη στιγμή που έχουν καταρρεύσει τα πάντα στο κράτος και στα οικονομικά των χωρών. Πολλές φορές φτάσαμε στα όρια, αλλά δεν το βάλαμε ούτε θα το βάλουμε κάτω. Είναι η εποχή όπου η επιτυχία δεν εξαργυρώνεται με μυθικά ποσά, που δεν υπάρχουν λεφτά και -το χειρότερο- δεν υπάρχουν την ώρα που τα θες για να πας ένα βήμα μπροστά. Αυτό, όμως, δεν μας κάνει μίζερους. Παραμένουμε αξιοπρεπείς, με θετική ενέργεια και λέγοντας στο Σύμπαν «ευχαριστώ», αγωνιζόμαστε για το καλύτερο.»

-Ποιες είναι οι προσδοκίες σας για το Μπρούσκο;

«Με τον Ανδρέα Γεωργίου -τα τελευταία πέντε χρόνια- και με τη Βάνα Δημητρίου δέσαμε. Εκτός από φίλοι, συνδεόμαστε επαγγελματικά και προχωράμε Ρήμα βήμα για το καλύτερο δυνατό, με τόλμη. Σε κάθε να μπορούν να λάμπουν σε διεθνές επίπεδο. Ας ευχηθούμε ότι θα πετύχουμε πράγματα που θα μας κάνουν όλους περήφανους.»

Related posts

ΗΠΑ: Μπούμερανγκ για την Κιμ Καρντάσιαν τα ΜΜΕ

Ντέμι Λοβάτο: Με έχουν βιάσει δύο φορές (vid)

Αλέξανδρος

Η πόζα του Παπαμιχαήλ στο πορτρέτο του πατέρα του

Leave a Comment