Μοδα & Ομορφια

Οι τάσεις που έχουν σημασία, είναι όσες προτείνει ο Gucci

Έχεις νιώσει ποτέ πως θέλεις να φορέσεις ένα statement outfit το οποίο ωστόσο δεν ξέρεις από που να ξεκινήσεις να το δημιουργείς;

Το να λάμψεις μέσα σε ένα έντονο look γεμάτο prints, ενδεχομένως να μοιάζει σαν πρόκληση όμως όταν αυτό το look προέρχεται από την πασαρέλα, ή έστω παίρνει την έμπνευση του από κάποιο catwalk look(ειδικά όταν πρόκειται για τον τον Gucci), τότε σίγουρα το ντύσιμο σου θα έχει κάτι να πει στον περίγυρό σου. Ο Ιταλικός οίκος για το καλοκαίρι του ’16, παρουσίασε υπό την καλλιτεχνική διεύθυνση του Alessandro Michele ό,τι ακριβώς το fashion κοινό λαχταρούσε να δει.

Μια ωδή στην urban αισθητική, μία αναφορά από τα στοιχεία της φύσης και μερικές εικονογραφήσεις από εκείνα τα πλάσματα της μυθολογίας για τα οποία μαθαίναμε στο σχολείο, ήταν αρκετά ώστε ο Ιταλός νεοαφιχθείς δημιουργός να αφήσει τις καλύτερες των εντυπώσεων στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου που μας πέρασε. Δεν θα μπορούσαμε λοιπόν παρά να περιμένουμε με αγωνία τις επόμενες προτάσεις του για την χειμερινή συλλογή του οίκου Gucci για το ’16. 

Related posts

Η πετσέτα βλάπτει τα μαλλιά σας

Πες αντίο στην κυτταρίτιδα με τον ποιο εύκολο τρόπο!!!

Ο Έκτορ Μπεγερίν συνεργάστηκε με την H&M σε μια capsule κολεξιόν

Αλέξανδρος

Leave a Comment