Σοου Μπιζ

Αυτός είναι ο σύζυγος της Ματσούκα (φωτό)

Ακόμη και τώρα, περίπου έναν χρόνο μετά τον γάμο τους, δεν είναι λίγα τα site, που δεν έχουν διορθώσει ότι ο άνθρωπος που παντρεύτηκε η Μαρία Ματσούκα δεν είναι ο αδελφός της ηθοποιού, Ευδοκίας Ρουμελιώτη, ο δημοσιογράφος, Γιώργος Ρουμελιώτης, με τον οποίο είχε σχέση αρκετά χρόνια, αλλά ο Θέμης Γιαννίτσας!

Η αλήθεια είναι ότι όλο αυτό το μπέρδεμα δεν έγινε αδικαιολόγητα, καθώς η τραγουδίστρια είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφό τον δεσμό της με τον επιχειρηματία στον χώρο του Τύπου.

Η αδελφή της Δήμητρας Ματσούκα έχει δηλώσει: «Δεν ήταν κάτι για να το δημοσιοποιήσω, απέχω πολύ καιρό από το χώρο. Ήταν κάτι προσωπικό, που το αποφασίσαμε τελευταία στιγμή. Αν θες, δεν θεώρησα πως μπορεί να αφορά κάποιον. Ακόμα και το bachelor οι φίλες μου το κανόνισαν, ως έκπληξη. Όταν ήρθαν και μας φωτογράφιζαν, δεν ένιωσα ότι υπήρχε λόγος».

Στις παρακάτω φωτογραφίες βλέπουμε το ζευγάρι στη Γλυφάδα, όπου βγήκε να απολαύσει μια ανοιξιάτικη βόλτα, μια που το… προστάζει και ο καιρός!

Με τον Θέμη είναι μαζί περίπου δυο χρόνια και κάπως έτσι της είχε κάνει ξαφνικά την πρόταση γάμου: «Ήμασταν έξω με παρέα και έλεγαν οι φίλοι μας ότι δεν έχουν να πάνε σε κανένα γάμο, σε αντίθεση με πέρσι. Έτσι αυθόρμητα, γύρισε ο Θέμης και μου είπε «μήπως να παντρευτούμε;». Και του απάντησα αμέσως θετικά!»

Το ζευγάρι ακόμη δεν έχει αποκτήσει παιδί, αλλά όπως είναι φυσικό, θέλουν πάρα πολύ: «Βέβαια θέλουμε παιδί και θα συμβεί, σίγουρα, με το καλό. Θέλω τουλάχιστον δύο. Είναι πολύ σημαντικά τα αδέλφια για τη ζωή μας. Ιδανικά θα ήθελα δίδυμα! Θα μπούμε σίγουρα στη διαδικασία απόκτησης παιδιού» έχει πει στο παρελθόν η Μαρία Ματσούκα.

newpost.gr

 

Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

Η ΜΑΡΙΑ ΜΑΤΣΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ

 

 

 

 

Related posts

Mariah Carey : Άλλη μια κακόγουστη εμφάνιση.

Βάνα Μπάρμπα: ζήτησε συγγνώμη που παρέλειψε να πει στα θύματα είμαι «είμαστε όλοι μαζί»

Αλέξανδρος

Katherine Heigl: Υποβλήθηκε σε εγχείρηση στον λαιμό

Αλέξανδρος

Leave a Comment