Ζωδια

Τι λένε σήμερα τα ζώδια (13/4)

Κριός

Νέα δεδομένα στην οικογενειακή σου ζωή βοηθούν να επανεξετάσεις κάποιες προοπτικές που μέχρι χθες έδειχναν ανεδαφικές. Ισως πάλι να γίνουν κάποιες αλλαγές στο σπίτι ή να αλλάξεις προσωρινά τόπο διαμονής.

Ταύρος

Η Σελήνη στον Καρκίνο μπορεί να διευρύνει την αντίληψή σου βοηθώντας σε να «πιάσεις» πράγματα που μέχρι χθες έμοιαζαν… κινέζικα! Ισως ακόμη συμβάλλει στο άνοιγμα ενός σημαντικού κύκλου σπουδών.

Δίδυμοι

Θα έχεις μάλλον την ευκαιρία να αυξήσεις το εισόδημά σου ή να καλύψεις κάποιες από τις βασικές ανάγκες σου με την συνδρομή άλλων. Δεν αποκλείεται μάλιστα να κερδίσεις κάτι που διεκδικούν πολλοί

Καρκίνος

Σίγουρα θα δικαιωθείς αν εξαντλήσεις τις δυνατότητές σου για να πετύχεις κάποια πράγματα που μέχρι χθες θεωρούσες πως δεν γίνονται. Για να συμβεί αυτό βέβαια ίσως περάσεις από «σαράντα κύματα».

Λέων

Η Σελήνη στον Καρκίνο ίσως συμβάλλει στο να βιώσεις μια κατάσταση δημιουργικής μοναξιάς, μέσα στην οποία θα ανακαλύψεις κάποιες κρυμμένες ή ανεκδήλωτες δυνατότητές σου. Μπορεί πάλι να σου αποκαλυφθούν μυστικά

Παρθένος

Η συμμετοχή σου σε μια συλλογική δραστηριότητα αλλά και η γνωριμία σου με διακεκριμένα άτομα, μπορούν να συμβάλλουν στην διεκπεραίωση μιας υπόθεσής σου, που υπό φυσιολογικές συνθήκες θα αργούσε πολύ.

Ζυγός

Εστω κι αν σε πρώτη φάση έρθεις σε επαφή με άτομα μιας διαφορετικής αντίληψης ή νοοτροπίας, η παρουσία της Σελήνης στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία για να πετύχεις κάτι «μεγάλο».

Σκορπιός

Για σήμερα το πεδίο «δράσης» σου φαίνεται να είναι ο χώρος της εργασίας σου και σίγουρα μπορείς να εκμεταλλευτείς με… πολλούς τρόπους το πλεονέκτημα που σου παρέχει η προτίμηση κάποιου/ας.

Τοξότης

Η Σελήνη στον Καρκίνο σε ενθαρρύνει να προσπαθήσεις μια βελτίωση των οικονομικών σου αλλά μην απορήσεις αν σου έρθουν χρήματα από κάπου που δεν περιμένεις.

Αιγόκερως

Δες θετικά μια νέα πρόταση κι ακόμη αν αρχικά ανησυχήσεις από την διατάραξη των ισορροπιών στην ζωή σου, έχε πίστη, αφού αυτά που θα ακολουθήσουν μπορεί να είναι τα καλύτερα.

Υδροχόος

Θα βρεις μια ουσιαστική λύση σε ένα θέμα υγείας, είτε προσωπικό, είτε ενός δικού σου ανθρώπου. Παράλληλα ευνοείσαι στα εργασιακά, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσεις και στην αναβάθμιση του εξοπλισμού σου.

Ιχθύες

Αναμένονται νέα δεδομένα στην προσωπική σου ζωή, ας μην πηγαίνει όμως το μυαλό σου μόνον στα ερωτικά, αφού υπάρχουν ενδιαφέροντα και δραστηριότητες που μπορούν να σε «γεμίσουν» το ίδιο ευχάριστα.
eleftheriaonline.gr

Related posts

Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 24/3

Τα ζώδια σήμερα 25/01/2016

Αυτό είναι το πιο όμορφο χαρακτηριστικό της εμφάνισής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου

Leave a Comment