Μοδα & Ομορφια

Ελιά: το μυστικό της ομορφιάς.

Αφρόλουτρα, λάδια σώματος, κρέμες ματιών, scrubs προσώπου και σαμπουάν εμπλουτίζονται με τον «πράσινο» αυτό θησαυρό και έρχονται να φροντίσουν την επιδερμίδα και τα μαλλιά μας με τον πιο αγνό τρόπο.
Το ξακουστό σε όλο τον κόσμο ελαιόλαδο αποτελεί το μυστικό της υγείας και μακροζωίας όλων σχεδόν των λαών της Μεσογείου. Tο εκχύλισμα ελιάς προστατεύει από οξειδωτικούς παράγοντες, καταπολεμώντας τις ελεύθερες ρίζες, καθώς περιέχει πολυφαινόλες και φλαβονοειδή. Παράλληλα φημίζεται για τις ενυδατικές, μαλακτικές, προστατευτικές και αναδομητικές του ιδιότητες. Κατ’ επέκταση το συναντάμε σε προϊόντα περιποίησης για το πρόσωπο, το σώμα αλλά και τα μαλλιά.

1el

1.Αφρόλουτρο με άρωμα από άνθη ελιάς από την καλύτερη ποικιλία βιολογικού ελαιόλαδου από ελαιώνες της Κρήτης Pure Greek Olive Περγαμόντο του Κορρέ (στα φαρμακεία).

2el

2.Προϊόν scrub βαθιάς απολέπισης για το πρόσωπο με ελιά της Apivita (στα φαρμακεία).

3el

3.Σαμπουάν αναζωογόνησης και τόνωσης για ώριμα μαλλιά με εκχύλισμα ελιάς Épaisseur et Vitalité της Klorane (στα φαρμακεία).

4el

4.Τζελ κατά του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων που εμφανίζονται στην περιοχή των ματιών με οργανικό εκχύλισμα ελιάς Eye Area Anti-Puffing Gel της Seventeen Skin Perfection.

5el

5.Λάδι θρέψης για το σώμα με εκχυλίσματα ελιάς Olivia Body Oil.

6el

6.Προϊόν απολέπισης για το πρόσωπο Κουκούτσια Ελιάς του Κορρέ (στα φαρμακεία).

 

Related posts

Tο πιο hot accessoire για τα μαλλιά και για το 2018

Tα 3 λάθη που κάνεις, ενώ λούζεις τα μαλλιά σου

Πως να φροντίσετε την επιδερμίδα σας;

Leave a Comment