Γυναικα

Πως να τον κάνεις να σε ερωτευτεί.

Ο έρωτας , είναι ένα από τα πιο απαραίτητα πράγματα στην ζωή – μετά την υγειά μας , το φαγητό μας , τη στέγη πάνω από το κεφάλι μας και τα σχετικά – και πρέπει να κάνουμε τα πάντα , για να κρατάμε την φλόγα αναμμένη σε μια σχέση.
Μερικά πράγματα όμως που επιλέγουν να κάνουν οι γυναίκες για να κατακτήσουν έναν άνδρα , φαίνεται να είναι αυτοκαταστροφικά. Ξεχάστε όσα ξέρατε , και ακολουθήστε αυτά τα έξι βήματα , για να του κλέψετε την καρδιά.

# Να είστε συναισθηματικά ανεξάρτητες

Το να είσαι ανεξάρτητη ως γυναίκα , σημαίνει , ότι η προσωπική σου ευτυχία ,πρέπει να βασίζεται αποκλειστικά σε εσένα και όχι στον σύντροφο σου – στο κάτω κάτω , ζούμε σε μια εποχή , που οι γυναίκες έχουν το πάνω χέρι.
Με λίγα λόγια , να εξαλείψετε τις ανάγκες ‘ προσκόλλησης ‘ στον άνθρωπο που θα είναι δίπλα σας.
Οι άνδρες , ερωτεύονται γυναίκες ανεξάρτητες , που ξέρουν να ζουν την ζωή τους και χωρίς αυτούς.

# Να υπερασπίζεστε τον εαυτό σας

Μην επιτρέπετε ποτέ , στον σύντροφο σας , να σας κακομεταχειρίζεται. Δεν είστε υποχρεωμένες να ανέχεστε τίποτα.
Αν κάτι σας ενοχλεί , βάλτε τον κάτω , δέστε τον στην προκειμένη , και μιλήστε ανοιχτά. Καμιά σχέση δεν πήγε μπροστά χωρίς επικοινωνία.

# Γίνετε το έπαθλο

Οι άνδρες αγαπητές μου φίλες , εκτιμούν καλύτερα τις γυναίκες που πρέπει να κατακτήσουν. Εξάλλου ο ρόλος του κυνηγού , είναι αφροδισιακό για έναν πραγματικό άνδρα.
Να βλέπετε τον εαυτό σας , σαν έπαθλο , ένα έπαθλο που αξίζει να παλέψει κάποιος για να έχει δίπλα του.

Αν προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τον άνθρωπο που θέλετε να σας ερωτευτεί πιθανότατα να θεωρήσει ότι σας λείπει αρκετά… η αυτοπεποίθηση.
# Ρίξτε τους τοίχους σας

Ένα πράγμα που ερωτεύεται ο άνδρας , είναι ο πραγματικός σας εαυτός.
Μπορεί να ακούγεται τρομακτικό , δεν παύει όμως , να είναι ένα από τα σημαντικότερα όπλα που έχετε , για την καρδία των αρσενικών.

# Να νοιάζεστε για αυτόν

Ρωτήστε τον , πως ήταν η μέρα του , αν τον προβληματίζει κάτι , αν κοιμήθηκε καλά , και ακούστε πραγματικά τι έχει να σας πει.
Πολλές φορές, οι γυναίκες επηρεάζονται από την ανάγκη τους για σύντροφο και θεωρούν δεδομένα όσα έχουν. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα , ο άνδρας , να θεωρεί ότι μπορεί να αντικατασταθεί ανά πάσα στιγμή και πως είναι το ‘ παιχνίδι ‘ μιας γυναίκας.

# Αφήστε τον ελεύθερο

Οι άνδρες δεν ερωτεύονται με τον τρόπο που ερωτεύονται οι γυναίκες.
Για να νιώσουν δηλαδή πιο κοντά με μια γυναίκα , θέλουν τον χρόνο αλλά και τον χώρο τους.
Πολλές φορές αυτό παρεξηγείτε απο τις γυναίκες , και γίνονται πιεστικές , αλλά δεν είναι κάτι προσωπικό. Είναι απλα η φύση των ανδρών.
Μην φρικάρετε αν νιώσει την ανάγκη να βγει για ένα ποτό με του φίλους του , αν κοιτάξει μια άλλη γυναίκα.
Ο άνδρας θέλει να νιώθει που και πού χαλαρός και ελεύθερος. Αν νιώσει πως τα περιθώρια της ελευθερίας τους στενεύουν , θα φύγει πριν καν το καταλάβετε.

 

www.enallaxnews.gr

Related posts

Ποια είναι η παιδική συνήθεια της Σκορδα;

Γιατί δεν πρέπει να ζυγίζεσαι κάθε μέρα.

Ρεκόρ Guinness στο … SEX !!!

Leave a Comment