Γυναικα

Πράγματα που όλες πιστεύουμε για τους άντρες και το σεξ.. αλλά δεν ισχύουν

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι άντρες δεν είναι ούτε τόσο απλοί ούτε και τόσο flat, κάτι το οποίο λανθασμένα τείνουμε να πιστεύουμε. Αυτό φυσικά έχει ως αποτέλεσμα, όλες μας να κάνουμε τεράστια λάθη σχετικά με τα αγαπημένα μας αγόρια και τελικά να τα αδικούμε κάπως. Περίμενες ποτέ ότι τόσα χρόνια πιστεύεις τεράστια ψέματα σχετικά με τους άντρες και το σεξ; Ναι φίλη μου, ήρθε η ώρα να σου ισοπεδώσουμε κάποιους μύθους, οι οποίοι πολύ πιθανό να σου αλλάξουν τη ζωούλα και κυρίως τον τρόπο με τον οποίο βλέπεις το αντίθετο φύλο.
1. Ο άντρας θέλει πάντα σεξ: Ε όχι φίλη μου δεν είναι έτσι. Όπως εσύ έχεις τις στιγμές που και δε θέλεις και δεν έχεις καμία όρεξη, έτσι ακριβώς είναι και τα αγαπητά μας αγόρια. Όχι για να μη νομίζεις ότι έχει σταματήσει να σε γουστάρει. Απλά ο άνθρωπος δεν μπορεί!
2. Ο άντρας πάντα προτιμάει το σεξ από τη σχέση: Εντάξει δεν είπαμε ότι αν του προσφέρεις σεξ απλά και λιτά, θα σου πει όχι θέλω πρώτα να πάμε για φαγητό για να γνωριστούμε καλύτερα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δε θέλει κάποια στιγμή να κάνει και κάτι πιο σοβαρό και μόνιμο. Είπαμε, δεν είναι όλα ξεπέτες.
3. Ο άντρας δεν τελειώνει ΠΑΝΤΑ: Εντάξει αυτό το παθαίνουν περισσότερο οι γυναίκες, αλλά μη νομίζεις ότι και εκείνοι είναι αυτόματα. Με λίγα λόγια, υπάρχει σοβαρή περίπτωση να μην τα καταφέρει, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει κάτι για σένα, ή ότι το σεξ που κάνατε δεν ήταν καλό. Χαλάρωσε λιγάκι. Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου.
4. Ο άντρας θέλει πάντα να παίρνει τον έλεγχο των καταστάσεων: Κι όμως φίλη μου, αρκετά συχνά θέλει να νιώθει κατώτερος-κάτι σαν υποχείριο ένα πράγμα-και η παρτενέρ του να κάνει όλη τη δουλίτσα. Γενικά οι καιροί που οι άντρες ήταν ο φόβος κι ο τρόμος, έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.
5. Ο άντρας είναι πάντα ο… έμπειρος: Καλά πλέον αυτό δεν ισχύει και όχι μόνο λόγω ηλικίας, αλλά ακόμα και ιδιοσυγκρασίας. Τα πράγματα έχουν απελευθερωθεί, οι γυναίκες αποκτούν περισσότερες εμπειρίες και ναι, υπάρχει περίπτωση να είσαι εσύ η δασκάλα και εκείνος ο μαθητής.

http://www.queen.gr/

Related posts

Φτιάξτε 3 σούπερ beauty συνταγές με αλάτι

Η λίστα με τους πλουσιότερους 35άρηδες

Χάσατε την ψυχραιμία σας με το παιδί; Συμβουλές για να την καταπολεμήσετε!

Leave a Comment