zodia
Ζωδια

Τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 05 Μαρτίου 2021

 

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 05 Μαρτίου 2021. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός: Η σημερινή διαμετακόμιση της Σελήνης σε εμπνέει να δεις τη ζωή σου λίγο διαφορετικά. Είσαι λίγο ανήσυχη και αναζητάς μια συναισθηματική απελευθέρωση από την πίεση. Κάποιες ανατροπές στα εργασιακά σχέδιά σου αντιμετώπισέ τες με ψυχραιμία.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να ανανεώσεις τη σχέση με τον αγαπημένο σου αρκεί να το θέλεις πραγματικά και να είναι η προτεραιότητά σου. Εσύ που είσαι μόνη, το ερωτικό σου ταμπεραμέντο ενισχύεται ακόμα περισσότερο.

Ταύρος: Ενώ η μέρα είναι λίγο περίπλοκη, η διάθεσή σου ανυψώνεται και αισθάνεσαι αρκετά δυνατή έτσι ώστε να προβείς σε μια αλλαγή. Ευτυχώς ξέρεις που να διοχετεύσεις την ενέργειά σου στα εργασιακά. Η τύχη είναι με το μέρος σου και οι αποφάσεις σου ευνοούνται.

Ο ερωτικός σύντροφός σου κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να σε ευχαριστήσει. Εσύ που είσαι μόνη, προετοιμάσου για μια συναρπαστική γνωριμία.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα της ακριβώς στο απέναντί σου ζώδιο και αναζητάς ισορροπία, αρμονία και ίσως κάποια ανατροφοδότηση ή αλληλεπίδραση. Η φροντίδα των αναγκών των άλλων ειδικά αν έχεις ασχοληθεί τελευταία μπορεί να είναι ικανοποιητική.

Οι υψηλοί στόχοι σου στα εργασιακά απαιτούν έξτρα προσπάθεια και κούραση. Πρόσθεσε ρομαντισμό και πάθος στην ατμόσφαιρα με τον αγαπημένο σου. Εσύ που είσαι μόνη, η ανεβασμένη αισιοδοξία σου δεν σου επιτρέπει μελαγχολίες και αναπολήσεις.

Καρκίνος: Είσαι πιο πρόθυμη και υπομονετική κι έτσι βλέπεις τα οφέλη της οργάνωσης, με τη Σελήνη να περνά τη μέρα της στον ηλιακό 6ο οίκο σου. Ενώ θέλεις πραγματικά να ταιριάξεις με τους άλλους και να εξομαλύνεις τις διαφορές μπορεί να υπάρξουν δυσκολίες να φτάσεις σε ένα σημείο συμφωνίας ή κατανόησης.

Κάποιες αποκαλύψεις στα εργασιακά που αφορά στη συμπεριφορά συνεργατών, σου υπενθυμίζει πως πρέπει να είσαι πιο επιφυλακτική. Φρόντισε να ηρεμήσεις τα νεύρα σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου και να μην χαλάσεις τη μέρα. Εσύ που είσαι μόνη, μπορείς να σαγηνεύσεις τους πάντες.
πηγή

Related posts

Τι προβλέπουν τα άστρα για το… κρεβάτι σου για αυτή την εβδομάδα;

Ποιο είναι το ωραιότερο χαρακτηριστικό της εμφάνισής σου σύμφωνα με το ζώδιό σου;

Πως εκτονώνουν τα νεύρα τους τα ζώδια

Leave a Comment