61b873c17a29330279e9d1da454147d5d3-piers-morgan.rsquare.w1200
Ανδρας ΜΜΕ

Piers Morgan: Ο δημοσιογράφος παραιτήθηκε από την θέση του

Piers Morgan: Ο δημοσιογράφος και πρώην φίλος της Meghan Markle που παραιτήθηκε σήμερα από την θέση του

Ο Piers Morgan είναι πασίγνωστος δημοσιογράφος, παρουσιαστής και τηλεοπτική περσόνα της Μεγάλης Βρετανίας.

Σήμερα όμως, ανακοινώθηκε η παραίτηση του από την τηλεοπτική εκπομπή «Good Morning Britain» που παρουσίαζε στο κανάλι ITV.

Η κίνηση του αυτή ήταν αποτέλεσμα της αντίδρασης του κοινού μέσω social media και της έρευνα που αυτή προκάλεσε από τη Ρυθμιστική Αρχή Μέσων του Ηνωμένου Βασιλείου, σχετικά με τα σχόλιά του Morgan σχετικά με την Meghan Markle.

«Μετά από συζητήσεις με το ITV, ο Piers Morgan αποφάσισε τώρα ότι είναι η ώρα να αποχωρήσει από το «Good Morning Britain». Το ITV αποδέχτηκε αυτήν την απόφαση και δεν έχει να προσθέσει τίποτα περισσότερο.», ανέφερε το ITV στην σύντομη δήλωση του.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της Meghan Markle με την Oprah, εκείνη είπε ότι δεν ήθελε να είναι πια ζωντανή και είχε σκεφτεί να αυτοκτονήσει ενώ ήταν έγκυος με τον γιο της Archie. Είπε ότι η βασιλική οικογένεια της είπε ότι δεν μπορούσε να ζητήσει βοήθεια από ειδικό γιατί δεν θα ήταν καλό για τον θεσμό.

Την Δευτέρα στο «Good Morning Britain», ο Morgan αμφισβήτησε το ότι η Δούκισσα είχε σκέψεις αυτοκτονίας. Τα σχόλιά του προκάλεσαν μια τεράστια διαμάχη στη Βρετανία, με τον φιλανθρωπικό οργανισμό ψυχικής υγείας «Mind» να τον επιπλήττει δημόσια.

Την Τρίτη το πρωί, ο Morgan αποχώρησε από το σετ της εκπομπής αφού επικρίθηκε από συμπαρουσιαστή του για την σφοδρή κριτική που άσκησε στον Πρίγκιπα Χάρι και την Meghan Markle μετά από τη συνέντευξη τους με την Oprah Winfrey. Ο ίδιος απέδωσε το μένος του παρουσιαστή στην φιλική σχέση που είχε με την Meghan και στο γεγονός ότι εκείνη ξέκοψε.

Ο Morgan επανήλθε σήμερα με δηλώσεις μέσω Twitter αυτήν την φορά, «Είχα χρόνο να σκεφτώ αυτήν την άποψη, και ακόμα δεν την πιστεύω την Meghan. Αν εσείς το κάνετε, εντάξει. Η ελευθερία του λόγου είναι ένας λόφος που χαίρομαι να πεθάνω πάνω του. Ευχαριστώ για όλη την αγάπη και το μίσος. Είμαι έτοιμος να περάσω περισσότερο χρόνο με τις απόψεις μου».

Η Ρυθμιστική Αρχή Μέσων του Ηνωμένου Βασιλείου, Ofcom, δήλωσε ότι έχει λάβει περισσότερες από 41.000 καταγγελίες σχετικά με τη συγκεκριμένη εκπομπή από την Τρίτη το απόγευμα έως σήμερα.
πηγή

Related posts

Χωρίς Εσένα: Ο Δημήτρης δέχεται να συναντηθεί με την Μαρία για να λύσουν το θέμα του Φίλιππου

Η Δούκισσα Νομικού χωρίς μακιγιάζ και με καυτό μπικίνι

Ο Σταμάτης Γονίδης συνθέτει μουσική για την Ιατρική!

Leave a Comment